To je to što me zanima!

Glazbenik će opet postati otac u 71. godini i s petom suprugom

Iz bivših brakova s B.J. Cook, Rebeccom Dyer, Lindom Thompson te Yolandom Hadid slavni pop producent ima već pet kćeri - Saru, Erin, Jordan, Allison i Amy.
Vidi originalni članak

Kanadski glazbenik i slavni pop producent David Foster dobit će dijete u 71. godini života, prenose brojni inozemni mediji, a prinovu iščekuje s upola mlađom suprugom, glumicom i pjevačicom Katharine McPhee (36).

POGLEDAJTE VIDEO:

Foster će pod stare dane, čini se, ponovno mijenjati pelene, a ovo će mu biti šesto dijete i to sa petom suprugom. Iz bivših brakova s B.J. Cook, Rebeccom Dyer, Lindom Thompson te Yolandom Hadid ima već pet kćeri - Saru, Erin, Jordan, Allison i Amy. 

SRETNA VIJEST Frano Lasić i 30 godina mlađa umjetnica Milena čekaju bebu...

Za Katharine McPhee ovo će biti prvo dijete. Magazin People objavio je fotografije buduće majke koja više ne može i ne želi sakriti svoj trudnički trbuščić.

Foster i McPhee vjenčali su se u lipnju prošle godine u Londonu, a velika razlika u godinama nije im smetala. Prije braka s Fosterom, Katharine je bila udala za Nicka Cokasa.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sljastrava 09.10.2020.

    Tko bi lega ispod njega🤮

  • Raduša72 09.10.2020.

    A koju je udaro i napravio djete?

  • 09.10.2020.

    Nek reče ko šta oće al meni to baš nije normalno u tim godinama,mislim da je to dama iskamčila da bi si riješila egzistenciju🙃

Komentiraj...
Vidi sve komentare