To je to što me zanima!

Gledaj me i pati: Seve u spotu u zagrljaju nepoznatog frajera

Pjevačica je u srijedu snimala spot za pjesmu 'Dobrodošao u klub' s novog albuma. Na Fejsu je objavila fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju nepoznatog muškarca
Vidi originalni članak

Fotografije sa snimanja spota na kojima Severina (40) u seksi izdanju pozira u zagrljaju nepoznatog muškarca osvanule su na Facebooku. Pjevačica je u srijedu snimala spot za pjesmu 'Dobrodošao u klub' po kojoj je njezin novi album i dobio ime. Majka dječaka Aleksandra otkrila je da će premijera spota biti uskoro. Pjesme sa Severinina nova albuma miksane su u beogradskom studiju Miloša Roganovića koji je i napisao riječi pjesme i Filipa Miletića koji su ujedno autori i producenti šest pjesama s albuma dok po jednu potpisuju Severina i Hari Mata Hari. 

Seve u njoj pjeva: 'Vjerovala sam u tvoju priču da si pravi, da jedina sam ja u tvome srcu, tvojoj glavi. A bio si dno, varao me sa sto, sada gledaj me i pati. S drugim sve ću ti vratiti'.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Halo Bing, kako brat 15.02.2013.

    Konkurencija za zlatnog udava je fakat strašna. Ali, u vojsci Hr udava, Sevka nacionale, je moj favorit. Ispred malog od financija Linić Slavka i big bosa mu Zokija Milanovića. Da se razmemo, nisam hdz-ajec. Medijski istupi Tome i njegove škvadre bar su zabavni i izazivaju smjeh, često i salve smjeha. Isto ko i Maminjovi i Kerumovi!

  • Šarlota 14.02.2013.

    Bogme Seve - makar ti strgaj odijelo sa njega :)

  • WOMANIZER 14.02.2013.

    na FEJSU- o novinarstva!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare