To je to što me zanima!

Gledajte zvijezde Batmana na premijeri na 24sata.hr u srijedu

U srijedu u 18.30 ekskluzivno pogledajte dolazak zvijezda najnovijeg filma o Batmanu na crveni tepih u Londonu. Riječ je londonskoj premijeri ovog filma
Vidi originalni članak

Na portalu 24sata u srijedu 18. srpnja u 18.30 možete ekskluzivno pogledati dolazak zvijezda filma 'Vitez tame: Povratak' na crveni tepih filmske premijere u Londonu. 

- Ovaj film bavi se posljedicama djelovanja likova u prethodnim filmovima. Osjećali smo veliku odgovornost ispuniti očekivanja iz prva dva filma, ali i gledateljima dati nešto što još nisu vidjeli. Nije bilo lako - izjavio je redatelj Nolan. 

Zadnji film Nolanove trilogije u kojem se ostarjeli Batman (Christian Bale) mora suočiti s opakim Baneom (Tom Hardy) i zagonetnom Catwoman (Anne Hathaway). 

Izvrsni redatelj Christopher Nolan ovoga puta je Batmana stavio pod veliki psihički i fizički pritisak. Bruce Wayne je stariji. Poslije osam godina izbivanja ni njegova fizička sprema nije onakva na kakvu smo navikli, a negativac nikad nije bio brutalniji. No, Batman (Christian Bale) ipak izlazi iz svoje jazbine i bori se za svoj grad jer zločinci su ovoga puta gori no ikad. U filmu se pojavljuju oskarovci Michael Caine i Morgan Freeman te Gary Oldman. Imat ćemo priliku gledati i odličnog Toma Hardyja u ulozi negativca. U filmu se pojavljuju i Amme Hathaway, Liam Neeson, Marion Cotillard i nezaobilazni Christian Bale.  

Ekskluzivno u IMAX-u od 21. srpnja, u kinima diljem Hrvatske od 26. srpnja. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • NIKE 18.07.2012.

    ovo je jedan ,grantiram bit će jedan od najboljih filmova o Batmanu , prvi je bio 2 puta nominiran za oscara , drugi je osvojio 2 Oscara , od ovoga filma očekujem samo najbolje , naravno bez Christiana Balea nema ničega ,jedan od najboljih glumaca ( samo ga mediji nisu toliko napuhali)jedva čekam 26.7 !!!

  • crysis2 18.07.2012.

    AKO JE ISTA FILM ONDA JE TO OVO :) JEDVA CEKAM

  • baky126 18.07.2012.

    jedva cekam da izade :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare