To je to što me zanima!

Gledali joj stražnjicu i škicali u dekolte, a ona je glumila DJ-icu

U zahodu jednog kluba u Dortmundu složila je DJ pult, uskočila u svoj sićušni bikini i puštala glazbu. Kad je ožednila, gologuza je otišla do šanka po osvježenje
Vidi originalni članak

Manekenka je u TV showu 'Dschungelcamp' pokazala je grudi i kroz tunel pun blata, crva, štakora i pauka spustila se u bikiniju koji joj je jedva pokrivao intimne dijelove. Iako je bila jedna od najhrabrijih natjecateljica gledatelji su je izbacili. Micaela Schäfer (28) ne odustaje lako pa je pronašla novi način da si osigura medijsku pažnju. 

Kad se već pred televizijskim kamerama skinula u svoj 'boratbikini', poziranje u istom u ženskom zahodu nije joj predstavilo nikakav problem. Micaela si je u zahodu jednog kluba u Dortmundu složila svoj DJ pult, uskočila u svoj sićušni bikini i puštala glazbu. Dok su posjetitelji kluba plesali, ona je uživala u zahodu pozirajući polugola fotografima koji su došli zabiklježiti njen debi kao DJ-ice. Kad joj je dosadilao odšetala je do šanka i sjela na stolac pokazujući pritom svima svoju golu stražnjicu. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • iggy611 15.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Palmira2 15.02.2012.

    Zgleda sasvim fajn. Ne bi se žalio da mi nosi gemišt i grije krevet.

  • uvijek_najgori 14.02.2012.

    Zalosno da na ovakav nacin mora usmjerivat paznju na sebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare