To je to što me zanima!

Gledatelje naljutilo ocjenjivanje u 'Večeri za 5': 'Najodvratnija ekipa ikad, Katarina najbolja si'

Katarina je za svoju večeru osvojila samo 21 bod, no sudeći prema komentarima gledatelja zaslužila je mnogo viši plasman. Na društvenim mrežama su izrazili negodovanje ocjenjivanjem i ponašanjem kandidata
Vidi originalni članak

Sinoć je u 'Večeri za 5' kuhala Katarina te za svoja jela dobila najniže ocjene ovog tjedna. Predjelo se nije svidjelo gotovo nikome, a Tea i Antonija za sve su imale prigovor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Katarina je za svoju tradicionalnu dalmatinsku večeru osvojila samo 21 bod, no sudeći prema komentarima gledatelja zaslužila  je mnogo viši plasman.

Na društvenim mrežama su izrazili negodovanje ocjenjivanjem i ponašanjem ovotjednih kandidata.

Mnoge je Katarina odiševila kuhanjem, ali i ponašanjem, a najviše kritika dobile su Tea i Antonija. Gledatelji ističu kako onima koji su izbirljivi oko namirnica nije mjesto u kulinarskom showu.

NAJNIŽE OCJENE OVOG TJEDNA Katarina doživjela pravi fijasko na 'Večeri': Okus je katastrofa! Bilo je nejestivo, stvarno loše...

- Kate ti si pobjednica kod gledatelja. Zanemari njihove ocjene - napisala je gledateljica.

- Blago kući koju vi zaobiđete. Kata vas je pomela i večerom i ponašanjem! - glasio je jedan od komentara, koji je skupio čak 340 lajkova.

- Sramite se ocjena. Curu ste trebali nagraditi za trud, nije vama nitko kriv ako ne volite namirnice koje je cura upotrijebila. Katarina najbolja si - napisala je gledateljica na Facebooku.

- Ja ovakav bezobrazluk pred javnošću ne mogu gledati. Prijavit se na sudjelovanje u večeri za 5, onako omalovažavati večeru, sjediti, ništa ne jesti, cerekati se, davati onako niske ocjene... Ne treba se prijavljivati onaj koji ne jede pola toga, pa okusi i pojedi nešto, osoba se potrudila napraviti, pa ljudi gledaju i užasavaju se tom ponašanju - komentirao je nezadovoljni gledatelj.

- Najodvratnija ekipa ikad viđena u ovoj emisiji... Sramota za Dalmaciju i televiziju da ste uopće ovako nešto pustili na televiziju... Dno dna!!!! - zaključio je gledatelj.

POGLEDAJTE I POLIGRAF S LIDIJOM BAČIĆ 'LILE': 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • massaro1 09.10.2021.

    Kate, super si!

  • rastakrasta 09.10.2021.

    Kada se javno prodaš za 700 eura phahahhaahhahaha. Ja da sam susjed bilo kome osim Kati više im ni dobar dan ne bi zaželio. ŽASU!!!

  • bezimeni korisnik 09.10.2021.

    ona Antonija me podsjeća na jednu lokalnu vremešnu frizerku iz jednog sela pored ZG...nesmiješ joj leđa okrenut odmah si tema, a kad te gleda, cici, mici, dragi, mili...fujjjjj

Komentiraj...
Vidi sve komentare