To je to što me zanima!

Gledatelji će poludjeti kad vide kraj sezone serije 'Isti san'

OGROMAN USPJEH Producentica Maša Zibar istaknula je da nakon genijalne povratne informacije publike znaju kako dodatno 'zapapriti' drugu sezonu
Vidi originalni članak

Više od 21,000.000 odgledanih minuta dosadašnjih devet epizoda najbolje govore o odličnoj reakciji na format koji je publika jedva dočekala, a prepoznali su ga i veliki sponzori poput Coca-Cole, Čunga Lunge i Vipa. 

- Bilo nam je dosta nerealnih dijaloga u domaćim serijama koje smo gledali - rekao je Marko Vuletić (17), koji u prvoj regionalnoj internetskoj seriji “Isti san” igra na jeziku brzog Brunu. Oduševio se kad je pročitao scenarij s njima bliskim likovima i govorom koji zvuči prirodno.

- Ovih deset epizoda bilo je totalna avantura, a jedino što smijem reći o finalu jest da nitko neće vjerovati kako završava - ispričao je.

Producentica Maša Zibar (29) istaknula je da nakon genijalne povratne informacije publike znaju kako dodatno 'zapapriti' drugu sezonu. 

- Možda neku ulogu zaigra i budući pobjednik našeg novog Videostar natječaja - najavila je Maša. Finalnu epizodu internetske serije 'Isti san' možete gledati ekskluzivno na JoomBoos kanalu u četvrtak u 12 sati.  

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 07.07.2017.

    ma ja sam već na psihijatriji hahhahahha ajme blesavog naslova

  • --- DAVOR --- 07.07.2017.

    Nemoguće je da polude jer su bili ludi več prve sekunde gledanja serije!

  • koko82 07.07.2017.

    ja poludim svaki put kad cujem za vas.... i onda moram na wc..... broj 2....... tekuce...

Komentiraj...
Vidi sve komentare