To je to što me zanima!

Gledatelji komentirali 'Zvijezde pjevaju': 'Toliko zvijezda imamo da je Hrvatska već zvjezdarnica'

'Jedino Pađen i Marko tu i tamo prokomentiraju pjevanje, Marko malo više i čak da neki konstruktivan komentar. Ovaj show inače jako volim, ali žiri se baš srozao', komentar je gledatelja na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

HRT-ov show 'Zvijezde pjevaju' počeo je 19. ožujka, a ovu subotu emitirala se druga epizoda u kojoj je ispao prvi natjecateljski par. Naime, na dnu tablice s najmanje bodova našli su se Antun Ponoš i njegova partnerica Lara Antić Prskalo i tako prvi napustili show. Prema komentarima gledatelja kandidati emisije 'Zvijezde pjevaju' nisu ih oduševili, kao ni žiri. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Koliko imamo 'zvijezda' Hrvatska bi se trebala zvati ZVJEZDARNICA! - napisao je jedan čitatelj. - Žiri je očajan! Zorica me razočarala, od takve pjevačice i dive sam očekivala barem jednu suvislu rečenicu! Danijela-no comment! Žena je očito pukla, nije baš sva svoja! Jedino Pađen i Marko tu i tamo prokomentiraju pjevanje, Marko malo više i čak da neki konstruktivan komentar. Ovaj show inače jako volim, ali žiri se baš srozao. Šteta - komentirala je gledateljica showa. - Dajte tim jadnim kandidatima frizure i garderobu da ne izgledaju kao službenici koji su pod pauzom došli pjevati - pisalo je u komentaru. Iako je bilo mnogo komentara na show i izvedbu zvijezda i njihovih mentora neki su se dotakli i pjevačice Danijele Martinović (50) koja ih je potpuno zbunila svojim ponašanjem u showu.

DOBILI NAJMANJE GLASOVA Antun i Lara prvi su ispali iz showa 'Zvijezde pjevaju'...

- Bome Danijela je daleko od 'vječne djevojčice' - komentirala je čitateljica. Sudeći prema komentarima, gledatelji su očekivali puno više. Čini se da će se osim natjecatelja showa i žiri morati 'više angažirati'. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kajnampakmoreju 27.03.2022.

    Kada već citirate onda napišite kako je i napisano, pa makar bilo i krivo. Ako čovjek piše "zvijezdarnica" i vi ga citirate ne možete krivo citirati. Inače, lako se složiti sa njegovom tvrdnjom.

  • eka mala 27.03.2022.

    Kakve su to zvijezde?Gdje ih samo nalaze?

  • antimunjenih 27.03.2022.

    Blago se nama

Komentiraj...
Vidi sve komentare