To je to što me zanima!

Gledatelji kritiziraju: Pada vam kvaliteta, nedostaje malo akcije

Nedostaje akcije ili nešto drugo da bi mi serija bila baš dobra. Previše fokusa je otišlo na šetnju i sjedenje. Opet dobro odrađen posao u smislu napetosti, jedan je od brojnih komentara na HRT-ovu seriju
Vidi originalni članak

Ponedjeljak navečer 'rezerviran' je za komentiranje HRT-ove serije 'Nestali' po društvenim mrežama. Ta 'tradicija' počela je serijom 'General', koju su ismijavali, a sad su oko nove serije mišljenja podijeljena.

Emitirala se treća epizoda, koja gledatelje, za razliku od prve dvije, nije toliko oduševila. Najprije su se nizali većinom riječi hvale za seriju, ali sad korisnici Twittera smatraju kako je serija postala monotona i da se kvaliteta smanjuje.

- Nedostaje malo akcije ili nešto drugo, osim hodanja i stajanja, da bi mi serija bila baš dobra. Previše fokusa je otišlo na šetnju i sjedenje. Opet dobro odrađen posao u smislu napetosti - napisao je gledatelj. 

Drugi se gledatelj složio.

- Užasno pada kvaliteta nakon svake epizode - napisao je. 

Ipak, bilo je i pohvala.

- Opet bravo za cijelu ekipu! Gospodin Vrdoljak, nadam se da pratite i vidite kako se radi serija, a ne ono vaše. Šteta uloženog truda, vremena i novca - glasi komentar. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Za vas Ljudina 18.02.2020.

    Joško Lokas i Antun Vrdoljak sa svoja dva filma o herojima domovinskog rata su obezvrijedili sve Hrvatske branitelje.

  • Za vas Ljudina 18.02.2020.

    U mojih 40 godina nešto lošije u domaćoj produkciji ne pogleda.

  • brko brkić 18.02.2020.

    Prva epizoda odlična, druga dosadna, samo šeću, gotovo ništa se ne događa do pred kraj. Treća epizoda nema logike. Druga epizoda završila je tako šta je jedan zapeja za žicu odskočne mine, usra se i sta kao ukopan. Sad očekuješ ili da će deaktivirat minu ili da mina neće opalit ili da će poginit, ali ne, na početku treće epizode dolazi neka čudakinja i povede ga unazad i to je to. Kao spasila ga. Pa moga se sam vratit unazad. Šta je s minom, zašto nije eksplodirala? Onda se postavlja pitanje zašto bi se grupa hrvatskih vojnika iz Krajine u zadarskom zaleđu izvlačila preko muslimanskog teritorija u Bosni!??? Di su krenuli u Slavoniju? Najbliži muslimanski teritorij bija je oko Bihaća stotinama kilometara dalje. A onda se u istoj epizodi vrate nazad???? Možda se i nisu vratili nazad ali susreću iste likove (Ljubo, svodnik kojeg glumi Tarik) pa se pitan jesu li u Republici srpskoj, a ako jesu, kako su sad oni likovi iz Krajine tu? Onda umjesto da zaobilaze objekte, šta bi bilo normalno, oni u svaki ulaze. Zašto? Meni je jasno da su nam kriteriji niski, posebno iza Generala koji je neviđena katastrofa, ali neka elementarna logika mora postojat. Baš šteta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare