To je to što me zanima!

Gledatelji ljuti zbog ponašanja Jasmine u finalu: 'Negledljiva! Kakvo kreveljenje i nekultura'

Dok je Ksenija bila tiha i smirena, Jasmina je skakala, komentirala i 'vagala' svaku riječ žirija. Gledatelji su, kao i obično, finale komentirali po društvenim mrežama i forumima...
Vidi originalni članak

Sinoć su u finalnoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' snage odmjerili Jozefina Birindžić (50) iz Slavonskog Broda i Josip Šarić (55) iz Zagreba, poznatiji kao Joško, a nijanse su presudile u njezinu korist. Slavonka je odnijela glavnu nagradu i titulu najboljeg kuhara amatera. Dobila je 50.000 kuna i 30.000 kuna u obliku poklon bona. 

PRESUDILE NIJANSE Jozefina Birindžić pobjednica je osme sezone showa Tri, dva, jedan – kuhaj!

U backstageu je Jozefinu bodrila prijateljica Ksenija Maduna (54), a Joška njegova zaručnica Jasmina Zulić (35).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok je Ksenija bila tiha i smirena, Jasmina je skakala, komentirala i 'vagala' svaku riječ žirija. Zaručnika nazivala 'zvrkom'. Gledatelji su, kao i obično, finale komentirali po društvenim mrežama i forumima.

- Ksenija ima nadljudsko strpljenje da ovo može trpiti. Jasmina će srušiti studio! - jedan je od komentara gledatelja. Drugi su pisali da se ponaša infatilno. 

- Žena od 35 godina glumi nadobudnu 15-godišnjakinju. Strepim od njezinih reakcija. Kamera ju je samo jednom uspjela snimiti kako šuti - pisali su drugi. 

- Negledljiva! Kakvo kreveljenje i nekultura - pisali su naši čitatelji.

Jasmina, zvana Jazz, i Josip zaručnici su iz Zagreba. Oboje su vrlo komunikativni, vole putovati i pritom istraživati različite kulture. Josip je po zanimanju urar, no jako ga zanima kuhanje stoga često priprema razna jela i nadograđuje svoje kulinarsko znanje. Voli pripremati tradicionalna jela s dozom svoje kreativnosti pa je u ovom paru Joško bio glavni zadužen za kuhanje.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • napiši 13.04.2021.

    Baš mi je žao Joška....Zamislite život s ovakvom ženom...

  • user_31670 12.04.2021.

    jel ima kakve trzajne povrede od ovih presmijesnih tikova glavom?

  • rodjosan 12.04.2021.

    Nisam mogao gledati ni slusati tu tupavu ispribijanu nakazu...ajme majko sta sve rodis...ova kao da je bila na malo tezoj drogi...a i doticni joj decko moze biti tata,vjerovatno ga tako i zove - tatice skoci na mamicu.Sttasno,kad god ju je pokazalo morao sam staviti mute na tv-u.

Komentiraj...
Vidi sve komentare