To je to što me zanima!

Gledatelji ljuti zbog 'zapuštene' Doris: Jutros blista u crvenom

Pinčić je dobila kritike nakon što je emisiju 'Dobro jutro, hrvatska' vodila u ležernom izdanju. Nosila je traperice, a kosa joj je bila svezana u repić. Danas je 'okrenula ploču'
Vidi originalni članak

Voditeljica Doris Pinčić (32) jučer je potaknula gledatelje emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' na raspravu o njezinom stajlingu dok je vodila emisiju s Mirkom Fodorom (58).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedna od gledateljica Na Facebooku je komentirala kako bi željela znati tko je Doris dopustio da emisiju vodi u trapericama i s 'repićem'.

SMETA IM NJEN IZGLED Gledatelji opleli: 'Tko je pustio Doris da vodi emisiju ovakva?'

Drugi su joj stali u obranu i napisali kako na osnovu toga ne može ocjenjivati njezin rad, no gledateljica je rekla kako ima pravo na svoje mišljenje.

A Doris je danas 'okrenula ploču' i zablistala u crvenom odijelu. Sredila je i kosu te imala lokne po kojima je inače poznata, a šminka joj je bila decentna. 

Uz crveno odijelo iskombinirala je crnu majicu i cipele na petu. U potpuno elegantnom stilu vodila je današnju emisiju, nakon što je jučer dobila i kritiku kako malo elegancije ne bi škodilo.

- Doris nije na modnoj reviji. Kakve danas hodaju, ovo je super - obranila ju je jedna gledateljica.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 118

  • max2017 24.12.2020.

    dakle u odnosu na cijelu regimentu gologuzih i golosisih ženskih osoba .-Doris je ko časna sestra i po oblačenju i po izražavanju............Dress code je tokom godina prestao biti po vojničkim kriterijima ........a uštogljenost je odbojna i nije medijski poželjna..............kao niti očita ženska profi ljubomora..........

  • os-lega 23.12.2020.

    Ležerno izdanje- novi izraz za lijenost i zapuštenost.

  • _MAX_ 23.12.2020.

    A sto nama ljepota znaci kad imamo ruznu i korumpiranu drzavu. Ljepota je u zivljenju ali se ona ne moze ostvariti sa ovakvom drzavom zato je omladina i otisla put Europe i svijeta a umjesto nje ce doci omladina treceg svijeta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare