To je to što me zanima!

Gledatelji o novim djevojkama: 'Sharon Stone u vili, Olivera na aparatima! Savršenom se sviđa'

Toni nije skrivao svoje oduševljenje novim djevojkama, a čini se da je konkurencija u vili postala još veća jer je za spoj odmah odabrao Kseniju, čija je prisutnost najviše uznemirila dominantnu Oliveru
Vidi originalni članak

U posljednjoj epizodi showa 'Gospodin Savršeni', emitiranoj u utorak, u vilu su došle tri nove djevojke, Ksenija, Sara i Stanka, koje su izazvale negodovanje ostalih djevojaka. Toni je na spoj odmah izveo Kseniju koju je nazvao 'slovenskom Sharon Stone'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gledatelji su odmah primijetili Oliverinu reakciju kada je saznala za nove djevojke. Situacija joj baš i nije sjela, tvrde. - Sharon Stone u vili, Olivera na aparatima - komentirao je gledatelj. - Olivera je ljubomorna! Plava je bomba naspram Olivere. Plava je očarala izgledom, a Olivera se zbog toga grize - napisala je gledateljica.

ŠTO KAŽETE NA POJAČANJA? U vilu stigle nove cure i izazvale ljubomoru, Savršenog opčinila Ksenija: 'Lako s tim dekolteom!'

Na grupnom spoju Toni i djevojke su dobili zadatak glumiti u sapunici pa su se Stankica, Amra, Kristina, Josipa i Danijela zabavile na snimanju, a gledatelji su se našalili jer ih je scenarij podsjetio na popularnu hrvatsku seriju. - Oni komotno mogu ići snimati 'Krv nije voda' - našalila se jedna od gledateljica.

Dolazak novih djevojaka uznemirio je sve one koje su do sada bile u vili, a Toni je sada još više zbunjen.  - On ni sam ne zna koju bi. Izgleda da bi on rado sve. Svaki dan za neku novu kaže da mu se sviđa - primijetio je gledatelj.

Toni nije skrivao svoje oduševljenje djevojkama, a čini se da je konkurencija u vili postala još veća jer je za spoj odabrao Kseniju čija je prisutnost uznemirila i ostale djevojke, a ne samo Oliveru.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • daleko najjaci 06.04.2022.

    Slovenka je zbilja Sharon Stone iz mladjih dana..Valjda ce past i neka scena s njom kao Sharon iz Sirovih Strasti 😄

  • Redddd 06.04.2022.

    Trebali ste malo pripremiti Savršenog na divu iz Slovenije. Slatko je kad se muškarac zbuni, ali na tv-u 🙈

  • Zeljezna zavjesa 06.04.2022.

    Gledala 20 minuta i odustala od daljnjeg gkedanja Gospodina savrsenog. Strava i uzas. I jos se znanstvenik i profesor ide javiti u takvu emisiju. UZASSSS!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare