To je to što me zanima!

Gledatelji prijavili televiziju: 'Ovo je bio nastup striptizeta'

Voditelji su pokušali u šali cenzurirati nastup, ali čak 419 gledatelja poslalo je svoj prigovor britanskom ITV-ju, a njih 68 prijavilo je televiziju regulatornom tijelu za medije, prenose britanski mediji
Vidi originalni članak

Nakon što su se prije gotovo deset godina razišle, sad se, po uzoru na Spice Girls, ponovno okupila jedna od najpopularnijih ženskih grupa The Pussycat Dolls. Frontmenica Nicole Scherzinger (41) potpisala je milijunski ugovor, nakon što je duže vrijeme odbijala okupljanje, a nastupi su počeli.

Djevojke su oduvijek bile poznate po svojim atraktivnim i zavodljivim plesnim koreografijama, no čini se da je nedavni nastup u emisiji Saturday Night Takeaway, ipak bio malo previše provokativan za britanske gledatelje.

Voditelji su pokušali u šali cenzurirati nastup, ali čak 419 gledatelja poslalo je svoj prigovor britanskom ITV-ju, a njih 68 prijavilo je televiziju regulatornom tijelu za medije, prenose britanski mediji. 

- Ovo je bilo potpuno neprimjereno. Nastup striptizeta - jedan je od mnogobrojnih revoltiranih komentara.

LOŠI ODNOSI MEĐU ČLANICAMA Internetom kruži video koji je posramio grupu Pussycat Dolls

Nicole s Melody Thornton (34), Kimberly Wyatt (37), Ashley Roberts (38), Carmit Bachar (45) i Jessicom Suttom (37) uskoro planira i na veliku svjetsku turneju pa će fanovi grupe ponovno doći na svoje. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • frajer.2 29.02.2020.

    Sjecam se 2005 dok sam iz gledao preko MTVa, a sad, budimo isreni, ostarile su i oronule ...

  • tusampjeseice 28.02.2020.

    Koliko se ja sjećam one su oduvijek imale takve nastupe.cemu cudjenje.

  • bosanac 28.02.2020.

    Lajk tko bi ovdje uletio klizeci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare