To je to što me zanima!

Gledatelji se pobunili: Matea nije prošla zbog Antonije Dore?

Antonija Dora Pleško u finalu, a Matea nije, vrijeđate nam inteligenciju. Izbacujete sve koji su konkurencija Pleškici kako bi osvojila Supertalent, zaključila je gledateljica showa
Vidi originalni članak

U četvrtoj polufinalnoj emisiji 'Supertalenta' saznali smo imena još dvoje finalista. Najviše glasova publike dobio je Pavao Anić, dok su se za prolaz od strane 'žirija 'borili' plesni par Nina i Marin te hooperica Paula koja je na kraju i završila u finalu.

Ipak, gledatelji nisu bili zadovoljni. Naime, dosta njih smatra da je dalje trebala proći pjevačica Matea Bošnjak, a za njezino ispadanje krive - Antoniju Doru Pleško. Odnosno, činjenicu da bi joj Matea bila prevelika konkurencija u završnici showa.

- Ovakav nastup uživo fenomenalne Mateje Bošnjak Hrvatska, a i regija nisu vidjeli godinama unazad. SRAMOTA! Posramila je 90% profi pjevačica - napisao je jedan komentator.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Antonija Dora Pleško u finalu, a Matea nije, vrijeđate nam inteligenciju. Izbacujete sve koji su konkurencija Pleškici kako bi osvojila Supertalent - zaključila je pak druga komentatorica.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • lorna1989 28.11.2017.

    Naravno..de nek netko pusti nastup Matee toj maloj umisljenoj Dori neka vidi kako se pjeva s emocijom. Svaka cast Matea!!

  • ...morena... 27.11.2017.

    Ne znam da li je namješteno ili nije....ali znam da mi je žao što cura nije prošla jer izvanredno pjeva...šteta ...

  • bjondina32 27.11.2017.

    Matea će i bez supertalenta uspjeti,a Antonija ni sa supertalentom ni bez supertalenta

Komentiraj...
Vidi sve komentare