To je to što me zanima!

Gledatelji su opleli po ženskom dijelu ekipe: 'Polizali tanjure, a ocjena devet. Jako mudro!'

Domaćin je gostima poslužio tri jela: predjelo 'Domaće delicije', glavno jelo 'Brzo i fino' i desert 'Šarena poslastica', a goste je dočekao s višnjevcem, šljivovicom, orahovcem i likerom od aronije
Vidi originalni članak

Prvi ovotjedni kuhar u 'Večeri za 5 na selu' iz Vrbovca i Zeline bio je keramičar Dejan, kojem su u goste stigli konobarica Marina, mesar Mišel, kuharica Draženka i garderobijerka Ivančica. Za svoju večeru dobio je 37 bodova. Ženski dio ekipe dao mu je po devetku, nisu imale zamjerke, već su ostavile prostora za druge. Gledatelji su to, naravno, iskritizirali. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gledatelji ispred malih ekrana smatraju da je ostavljanje prostora za druge kandidate samo izlika za davanje nižih ocjena.

- Ovo "ostavljam prostor nekom drugom" si ja prevodim kao "ljubomoran sam kao pas na tvoju večeru" - smatra jedna od gledateljica, a druga dodaje:

- Kalkulacije na samom početku, a sve požderali užas.

- Jako mudro od kandidata - pišu te dodaju:

- Ostavit će prostora, ako netko bude bolji, polizale tanjure i ocjena 9.

Inače, domaćin je gostima poslužio tri jela: predjelo 'Domaće delicije', glavno jelo 'Brzo i fino' i desert 'Šarena poslastica', a goste je dočekao s Višnjevcem, šljivovicom, orahovcem i likerom od aronije. 

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA SEZONA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

Idi na 24sata

Komentari 14

  • robinjo1121 18.10.2022.

    Takvi su najjači,nažderu se pa poslje nije mi bilo slano 👎

  • ooo7papaja 18.10.2022.

    Jeftina zabava za mase! Skupiš par anonimusa snimiš nešto i eto programa! Svi ti show programi su mlaćenje prazne slame, ali uvijek i iz nova nešto ispadne iz te prazne slame! Pa se netko čudi kako je narod sve gluplji! Kruha i igara! Kruha još ima, samo jeftinih igrica i hajdemo!

  • opančar x 18.10.2022.

    What is this shit

Komentiraj...
Vidi sve komentare