To je to što me zanima!

Gledatelji su se opet okomili na Doris: 'Tko te savjetuje? Loše je'

Žena je potpuno na mjestu. Što nedostaje njenoj frizuri, odjeći? I tko ste vi da dajete sebi za pravo komentirati? Imaju oni svoje urednike, kostimografe i ostalu ekipu, branili su je drugi
Vidi originalni članak

Doris Pinčić (32) je današnju emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska' vodila s Ognjenom Golubićem te je odjenula dugu suknju i crnu majicu, a kosu je svezala u rep.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I sada se našla u središtu pozornosti jer su gledatelji ponovno komentirali njezin izgled. Mišljenja su podijeljena.

- Doris, molim te promijeni frizuru... Tko te savjetuje za to... Loše... Inače sve ostalo super - jedan je od komentara na Facebooku.

UZVRATILA KRITIČARIMA Doris provocira, ponovno došla s repićem: 'Neka drugi gunđaju'

Bilo je i onih koji su je branili.

- Dokle više se dokoni i iskompleksirani bave s Doris Pinčić? Žena je potpuno na mjestu. Što nedostaje njenoj frizuri, odjeći? I tko ste vi da dajete sebi za pravo komentirati? Imaju oni svoje urednike, kostimografe i ostalu ekipu. Doris, ne obraćaj pažnju. SAVRŠENA si mlada žena. Nadasve pametna, elokventna, divna - poručio je korisnik. 

Ovo nije prvi put da je Doris 'posvađala internet'.

- Dragi Bože da mi je znati tko pusti Doris da vodi emisiju ovakva! S ovim 'repićem'?! Inače u trapericama! Ni Zlata nije ništa bolja što se odjevnih kombinacija tiče! Inače jako zgodne i lijepe al' neke stvari po meni nedopustive! Zar Vam Mila Horvat nije podijelila lekciju dok je vodila?!? - komentirala je nedavno korisnica na Facebooku, a i tada je bilo onih koji su je branili.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • lana kacan 13.01.2021.

    Dajte ljudovi sto se okomili na Doris meni ona se super oblaci i bas dobro izgleda .pustite je na Miru.zar nemate pametnijeg posla.

  • spane 08.01.2021.

    Činjenica je da je lijepa,a i mlada,,ali se to u ovakvoj obleki baš ne ističe točno !?

  • IvanM86 06.01.2021.

    Ja ne vidim u čemu je problem. 🤷‍♂️ U čemu je problem? Zato što je netko prirodno lijep i dobro izgleda pa vam smeta a kad je netko plastičan onda vam je dobro. Navikli ste na plastičnjače pa vam zato smeta. Ljubomora i zavist na nečiji izgled i uspjeh. Drago mi je što još ima prirodnih i lijepih ljudi a ne samo plastika. Doris je takva kakva je i ima bogomdan prirodan i lijep izgled i zato nema potrebe da se mijenja. Doris ne daj se i ostani takva kakva jesi i budi svoja. Ne gledaj šta drugi misle, ti nisu ni zadovoljni samim sobom. Samo hrabro naprijed.

Komentiraj...
Vidi sve komentare