To je to što me zanima!

Gledatelji uočili gaf kod Remi u žiriju: HRT ju odmah cenzurirao

Mirela Priselac Remi članica je žirija, a slovi i kao najstroža. Njezina sinoćnja modna kombinacija privukla je pažnju jer ju je javna televizija odlučila 'zamagliti'
Vidi originalni članak

Kombinacija countryja i balade bila je kobna ove subote za glumca Marka Petrića (33) i pjevačicu Ginu Victoriju Damjanović (27) koji su ispali iz showa 'Zvijezde pjevaju'. U prijelomnoj, šestoj emisiji, kada stvari postaju sve ozbiljnije i kada je sve jasnije da pjevanje nije samo zabava, Marko i Gina nisu uspjeli osvojiti žiri i publiku u studiju te su se oprostili od daljnjeg natjecanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mirela Priselac Remi (41) članica je žirija, a slovi i kao najstroža. Njezina sinoćnja modna kombinacija privukla je pažnju gledatelja jer je HRT odlučio cenzurirati, odnosno 'zamagliti' natpis američkog brenda na njezinoj kragni. 

Inače, javna televizija ne dopušta javno isticanje logotipova brendova. Na momente se natpis vidio, a gledatelji su se odmah raspisali.

'ZVIJEZDE PJEVAJU' Arija i Kutlić ponovno briljirali, show su napustili Marko i Gina

- Čini se kako je Mirela zaboravila na pravila o odijevanju na televiziji. Potkrao joj se modni gaf - komentirali su. Neke je zbunio zamagljeni vrat pjevačice, a ovo nije prvi put da Remi ističe modne marke. 

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU FIRME I KOMENTIRAJTE JER MOŽETE OSVOJITI NOVI MOBITEL:

Idi na 24sata

Komentari 62

  • 10.11.2020.

    A, ovi s tv-a ju nisu vidjeli i nisu znali što je odjenula dok nisu uključili kamere? No, bit će da joj je to neka stara majica budući da dotična sad plače kako nema novaca ni posla.

  • željeno korisničko ime 2 10.11.2020.

    Kukala je ona protiv HRT-a pa evo je, protiv HDS-a pa se i tamo uhljebila. Uglavnom kuka protiv svega ali pinkicu ne odbija uzeti.

  • DON DANY 09.11.2020.

    REMI Ljepotica

Komentiraj...
Vidi sve komentare