To je to što me zanima!

Gledatelji uvjereni: Ana Gruica nije pjevala, to je bio playback?

Žiri je Gruicu obasipao komplimentima pa joj dao četvorke. Gledatelji su opet našli mane u njezinom nastupu. Naime, ovog puta tvrdili su da glumica nije pjevala, već je samo otvarala usta
Vidi originalni članak

Ana Gruica (33) sinoć je u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' utjelovila izvođača njemačke skupine Dschinghis Khan. Sandra Bagarić pohvalila je kako je glumica 'skinula' koreografiju i energiju, a oduševljen je bio i Tomo in der Mühlen.

-  Prvo mislim da našoj gljivi trebaju antibiotici jer izbori postaju sve bizarniji. Pjesma je vrlo zanimljiva. Opet si pokazala da imaš energiju, volju, snagu. Borila si se vrlo strasno - rekao je.

Unatoč komplimentima, žiri je Gruici dao četvorke. Na ukupnom poretku glumica se nalazi na pretposljednjem mjestu.

Iako je dobila gotovo najlošije bodove, gledatelji koji je kritiziraju nakon svake emisije i ovog su joj puta pokušali pronaći mane.

Komentatori na društvenim mrežama pisali su kako je 'neobično što se Gruica nije nimalo zapuhala' te su otvorili raspravu oko toga je li ona pjevala na playback.

S druge strane, bilo je i onih koji su stali na njezinu stranu te 'hejterima' poručili da je Anin nastup bio odličan.

Je li Ana Gruica pjevala ili je samo otvarala usta, prosudite sami.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Anđelika 20.05.2017.

    Ne volim Nives zbog njezinog prenemaganja kad govori, ali ovdje se dobro snašla što god netko mislio.

  • Rome555 16.05.2017.

    Žena je okarakterizirana kao iritantna, šta njezin "look" to i potvrđuje. Niti malo ženstvenosti u njoj, a slovila je kao ljepotica. Međutim trebalo bi je osobno upoznati da bi sudili o njoj kao osobi. Pjevački talenat ne posjeduje, zato i nije pjevačica, ovo nije show za pjevačke talente. Mislim da je jako teško doći otpjevati očarati publiku a neimati savršen pjevački sluh. Kakva je glumica to ne znam nisam bila na njezinim predstavama. Dakle Ana pusti splitski "dišpet" poradi na svojoj ženstvenosti, moti su ti premuškobanjasti i daj pusti kosu, duža ti puno bolje stoji. Jer na koncu ona namjerno izaziva, prkosi kada se onako nakaradno našminka. Splitski dišpet.

  • Robert Wronsky 15.05.2017.

    Želio sam poslušati ali video nije dostupan. Nešto ovdje smrdi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare