To je to što me zanima!

Gledatelji 'Večere' o Ivani: Jao, zbog prljavih noktiju sve drugo je palo u zadnji plan. Užas je to!

Gledatelji ispred malih ekrana ovog se puta nisu dotaknuli ocjena i kritika ostalih kandidata, već Ivane. Sudeći po komentarima, zasmetali su im njezini nokti te frizura, kao i nehigijena u kuhinji
Vidi originalni članak

Domaćica u epizodi 'Večere za 5 na selu' koja se emitirala u utorak bila je Ivana iz Svetonedeljskog Brega. Djelatnica u proizvodnji najlona dobila je 31 bod za svoja jela te time nije uspjela prestići Nataliju. Ona, Ksenija i Saša dali su Ivani osmicu jer su joj zamjerili lošu atmosferu, što nije bilo salate, a i predjelo nije bilo ništa posebno. Ipak, najveća kritičarka bila je Paulina koja je dala sedmicu jer joj, kako je kazala, predjelo nije bilo obilno. Šnicle su joj bile pretvrde, a nedostajala joj je i salata. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gledatelji ispred malih ekrana ovog se puta nisu dotaknuli ocjena i kritika ostalih kandidata, već Ivane. Sudeći po komentarima, zasmetali su im njezini nokti te frizura, kao i nehigijena u kuhinji.

- Brisanje usta nosa i onda znoja sa čela istom salvetom pa odloži.salvetu ..za par sekundi uzima istu u ruke ma daj molim ...užas - piše jedan od gledatelja, a drugi dodaje:

VEĆ POČELE KALKULACIJE? Gledateljima 'Večere' ne sviđa se ovotjedna ekipa: Nažderu se, poližu pa udare po kritikama!

- Mene je nervirala njena kosa,frizura jer joj je kosa stalno padala preko lica .....to je malo šlampavo i neuredno....ona meni više djeluje kao flegmatičan osoba.

- Jaooojjj moja noćna mora - smatraju te dodaju:

- Prvo ne mogu a da neprimjetnim prljave nokte mlade dame koja je danas kuhala ..kad to vidim sve drugo i da je idealno meni padne u zadnji plan.

Inače, Ivana je gostima pripremila predjelo Stvar lagana, glavno jelo Šarena jesen i desert koji je nazvala Nešto na moj način.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 24.11.2022.

    Kad se kuha kosa mora biti uredna u repu jwe ovo je bilo prestrašno...

  • 23.11.2022.

    Fuj. Zato jedem uglavnom samo doma. Užas. Tko je gadljiv bolje da se ne prijavljuje

  • MARTOVKA 23.11.2022.

    Užas nad užasima, ne znam odakle joj ideja da se prijavi, očajno

Komentiraj...
Vidi sve komentare