To je to što me zanima!

Gledatelji Večere za 5 na selu i dalje komentiraju Marinu: 'Baš je teški filozof i nekorektna je!'

Imala je hrpu prigovora i na Ivaninu večeru. Predjelo joj je, kako je kazala, bilo neprimamljivo. Neslano i ništa posebno. Nije joj niti glavo jelo bilo po mjeri. Izgledalo joj je sve nabacano, monotono i jednolično
Vidi originalni članak

Domaćica u posljednjoj epizodi 'Večere za 5 na selu' u četvrtak bila je Ivana Ćulum. Magistrica forenzike, koja je gledateljima poznata iz emisije 'Ljubav je na selu'. Ekipu je ljubazno ugostila u Kaštel Gomilici kraj Splita. Za svoja jela dobila je 36 bodova te tako nije uspjela prijeći Marinu, koja baš svake večeri nešto prigovara.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Imala je Marina i hrpu prigovora na Ivaninu večeru. Predjelo joj je, kako je kazala, bilo neprimamljivo. Neslano i ništa posebno. Nije joj niti glavo jelo bilo po mjeri. Izgledalo joj je sve nabacano, monotono i jednolično. Jedini pozitivan komentar imala je na desert. Bio joj je simpatičan i jestiv, 'svijetla točkica u večeri', naglasila je. 

Gledatelji su i ovog puta komentirali Marinino ponašanje. Ne mogu prijeći preko njezinih prigovora. 

- Uspjela Marina sačuvati prvo misto, ali je obraz izgubila, baš se osramotila - smatra jedna od gledateljica, a druga dodaje:

- Božidar i Marina su isti.

- Ništa joj ne valja a sve pojede - piše gledateljica, a druga zaključuje:

- Marina je teški filozof i nekorektna do kraja a nažalost će pobijediti, nije baš neka ekipa Luka nije loš čovjek jednostavan.

Inače, domaćica Ivana poslužila je predjelo Mediteran, glavno jelo Čaroliju livade te desert Ljetnu bombu.

POGLEDAJTE VIDEO: 'OLIVER JE U MENI VIDIO BUDUĆNOST GLAZBE' 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • johann1706 08.10.2022.

    Nismo probali hranu… pa ne treba ocjenjivati… ali da je organizirala svoju pobjedu jeeeeee!

  • Sofija123_1 08.10.2022.

    U odnosu na Savršenu večeru na Novoj, ovo je čist diletantizam i populistički prikaz najnižeg ukusa. Pogledajmo kako gospoda obeduje.

  • Žanagori 07.10.2022.

    A što je najgore, ona će pobijediti.Neka joj bude pobjeda u emisiji, ali nije pobijedila među ljudima.Gledam u Crnoj Gori emisiju, Luka je humor od čovjeka.A šta mislite, što sve prica malo o intimnim stvarima, bode Marinu.Čast izuzecima,kad promijene drugu državu zaborave porijeklo.Marina biti dama nije samo obuci haljinu već se i ponasati

Komentiraj...
Vidi sve komentare