To je to što me zanima!

Gledatelji Večere za 5 opleli po Jeleni: 'Hrana izgleda užasno i još ona melje kao navijena...'

Domaćica je večeru pripremala u kući svojih roditelja u mjestu Novi Jankovci, a gostima je skuhala predjelo 'Mekani jastučići', glavno jelo 'Kakva sam, takva sam' te desert 'Slastica s prozora'
Vidi originalni članak

Domaćica u posljednjoj epizodi 'Večere za 5 na selu' u četvrtak bila je prodavačica u optici Jelena. Za svoju večeru dobila je ukupno 33 boda koji nisu dovoljni da prijeđe u vodstvo. Kandidatima se nisu svidjela jela, a ni atmosfera. Umak im je bio vodenast, riža nekuhana, šparoge gorke, a atmosfera loša. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gledatelji su podijeljenog mišljenja. Dok jedni smatraju kako je domaćica napravila dobru večeru, drugi komentiraju kako je hrana bila grozna te da nije zaslužila dobiti ni 33 boda.

- Nije trebala dobiti ni toliko - smatra jedna od gledateljica, a druga dodaje:

- Gulaš se ne kuha bez ulja, malo kapule i definitivno u većoj teći. Tako je u mom kraju.

- Hrana izgleda užasno i još ona melje kao navijena, živce mi je digla  - napisali su.

No, bilo je i pozitivnih komentara.

- Jako je simpa Jelena. Prava vragolasta ženica, bravo Jelo ! - smatra jedna od gledateljica, a druga dodaje kako je večera bila sasvim u redu.

UZ LOŠU ATMOSFERU... Gorke šparoge, vodenasti umak i nekuhana riža razočarali su goste u 'Večeri za 5 na selu'

Domaćica je večeru pripremala u kući svojih roditelja u mjestu Novi Jankovci, a gostima je skuhala predjelo 'Mekani jastučići', glavno jelo 'Kakva sam, takva sam' te desert 'Slastica s prozora'. Dočekala ih je s aperitivom, a na kraju večere iznenadila sa sviračima.

POGLEDAJTE VIDEO: VELIKI INTERVJU S MIJOM KOVAČIĆ

Idi na 24sata

Komentari 8

  • med_1 18.09.2022.

    Ako me išta smeta to su žene koje izigravaju curice koje su davni prestale biti. Večera osrednja.

  • mislimdakleznam 16.09.2022.

    Ha ha, ne znam što bih mislila, žena mi je povremeno draga i simpatična, a povremeno me šokira. Simpa su mi one dvije prijateljice.

  • MilanBabic 16.09.2022.

    pa neki su bezobrazni --ova vrsta sparuga je gorka --a teze napraviti sparuge kako ona napravila nego narezati suho meso i spek pa sta je to od predjela drugo mozda je riza bila tvrda ali to ne znaci da nije bila kuhana ---zasto ne nesto novo nego vi samo isto niste fer prema zeni jer neka jela kod drugih nisu bila nista posebni budimo fer i jednako svima ocijeniti jer palenta pa sta to specijalitet to kuhala i moja prababa vec

Komentiraj...
Vidi sve komentare