To je to što me zanima!

Gledatelji žele nazad Gorana i Hanu: 'Koga će sada tračati?'

Gledatelji su naglasili da su Goran i Hana bili iskreni za razliku od ostalih i nikad nisu pravili smicalice. Ona je jedina bila 'brutalno iskrena', kažu gledatelji, i nije se dala ni pod čiju komandu pa su je odmah uzeli na zub
Vidi originalni članak

U jučerašnjoj epizodi showa 'Superpar' u eliminacijama su se borili Hana Rodić (21) i Goran Jurenec (39) protiv Blaženke i Tomislava Župana. Već na početku emisije ukućani su ogovarali Gorana i Hanu. Planirali su ih izbaciti jer smatraju da se Goran i ona baš i ne vole.

Hana je shvatila da ju ne podnose ostali natjecatelji. 

- Ne volim se previše nametati u društvo u kojem se ne osjećam dobro - rekla je Hana koja je ipak bila razočarana ishodom. Osim što je plakala, shvatila je da su ukućani dvolični. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim što su Hana i Goran teško podnijeli što moraju izaći iz vile, ni gledatelji nisu oduševljeni. 

- Shvaćam ovu Janu i onog njezinog što su protiv Hane i Gorana, ali ostalu ekipu ne kužim. Da su se tako poveli za tuđim mišljenjem i da nisu sami dali priliku Hani da ju upoznaju i steknu svoje mišljenje, a ne slušati ljubomornu ženu koja je dvolična i protiv svakoga - pisali su gledatelji koji, čini se, jedva čekaju da Jana i Miroslav napuste kuću.

- Doći će i taj dan jer karma već sad odrađuje svoje. Kampica 'rules' - kažu.

Gledatelji su naglasili da su Goran i Hana bili iskreni za razliku od ostalih i nikad nisu pravili smicalice. Ona je jedina bila 'brutalno iskrena', kažu gledatelji, i nije se dala ni pod čiju komandu pa su je odmah uzeli na zub.

- Zanima me koga će sada tračati i tko će im smetati kada njih nema - znatiželjni su fanovi te dodali da producenti showa trebaju smisliti kako da ih vrate natrag kako bi vidjeli reakcije kandidata koji su ih izbacili. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 90

  • 20.04.2019.

    nisam nikada gledala antipatičniji par od Jane i onog njenog podčinjenog..Misli kako je slatko kada "malo"prepravi po svom informaciju koju je dobila.Kao kameleon je..To je sama za sebe rekla..I još misli da je to slatko..Na žalost će pobjediti..nek ima bude,no sad su ih svi upoznali.No i onih dvoje što se bave navodno gimnastikom ili nešto slično..su grozni.Ona je neodgojena i bezobrazna.a on da bi prikrio svoju nemoć se krevelji,uopće ne zna normalno razgovarati..Ono dvoje iu 321 nit smrde nit mire..takvi bezlični su bili i tamo..On misli da j frajer jer kao nešto vara ženu,al kao onaje na pvom mjestu..Ma Hana je za njih carica.Osavršenom nemam šta reći nego da i je savršen ..Nadam se da će Tina pobjediti iako mi njen dragi isto dosta glumata

  • ladislav59 15.04.2019.

    pitam se ,neće li stvarno ta seljobanka Jana pobijediti,jer bi mi bio ovo prvi i zadnji realy.. koji cu gledati...

  • etica 11.04.2019.

    Kak su Jana i muž joj poludili zbog kampice 😂😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare