To je to što me zanima!

Gledateljstvo negoduje zbog Olgice: 'Žena se ne gasi, stalno traži zamjerke svim jelima'

Gošće su se zafrkavale da im je bio plan dobro se najesti prije Alenova deserta jer je domaćin rekao da nije baš spretan u pravljenju slastica, a nije otkrio da mu je desert napravila supruga
Vidi originalni članak

Dobro ovo mi je sad previše... Ja kad se prijavim svekrva će mi napraviti desert, a ja ću posložiti nareske i ubaciti meso i povrće u lonac, komentirali su gledatelji nakon Alenove večere u showu 'Večera za 5 na selu'. Supruga mu je pomagala u kuhinji, napravila mu je desert. Za svoje kulinarske sposobnosti, a i ženine, dobio je 37 bodova i nije prešao u vodstvo. Najbolja je i dalje Sanja s 38 godina. Gledatelji su komentirali i kako je Olgica pretjerala sa zločestim komentarima. 

- Olga!... Zlobna, rafinirana, proračunata, antipatična! - napisala je gledateljica, a druga dodala: 

- Olgice, daj se skuliraj!

Domaćin je poslužio kotlovinu za glavno jelo - svinjske kotlete u umaku od šampinjona i vrganja uz mladi krumpir i salatu od maslačka. Gošće nije posebno impresionirao izgled jela, no kad su probale, svima se svidio okus.

- Meso je bilo jako fino, mekano, krumpir je bio dobro skuhan i gljive su bile fine - komentirale su gošće koje su se zafrkavale da im je bio plan da se dobro najedu prije deserta jer je domaćin otkrio da nije baš spretan u pravljenju slastica i nije otkrio da mu je desert napravila supruga, već je samo rekao da mu je malo pomogla! Ponovno su naglasile kako im je izgledao jednostavno, a Olgica i Vesna htjele su više jagoda u kolaču.

Nakon poklona stigli su i svirači i zabava je mogla početi. Olgica i Marina ni time nisu bile impresionirale zato što je to, kako su rekle, već viđeno. Sanji i Marini sve je bilo odlično tako da su domaćinu dale po desetku, Olgica je dala devetku jer joj se nisu svidjeli namaz od čvaraka i desert, a Vesna je dala ocjenu osam.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • vječitipoštenjak 27.05.2023.

    Pametna, bošnhačka posla, kao i na državnoj razini.

  • slanna 26.05.2023.

    Olga je iritantna i naporna do bola.

  • sky linee 26.05.2023.

    Da i meni je na samom početku bilo jasno da je glasna i puna sebe...

Komentiraj...
Vidi sve komentare