To je to što me zanima!

Gledateljstvo razočarali Ivan i Maria: 'Pričala je samo s njime, djeca od 10 godina bi ovo znala'

Ivan je hvalio jela svoje prijateljice, što je drugima bilo neprimjereno jer su shvatili da ne jedu tako odlična jela kao što je on govorio. U jednom trenutku su prestati šutjeti o tome i rekli kako je jelo 'umjetno'
Vidi originalni članak

Svi neki filozofi i žešći kritičari, a ne znaš tko je gore skuhao, izuzev gospođe Jadranke. Sve me strah što će biti u petak, komentirali su pratitelji na društvenim mrežama emisiju 'Večera za 5 na selu'. U četvrtak je jela spremala Maria Horvat, koja je ekipi odlučila poslužiti jelovnik sastavljen od gambera, tjestenine, badema, vrhnja za kuhanje, kokosa i avokada. Juraj je sastojke nazvao jednostavnim i ukusnima, a Ivan je poručio da jedva čeka isprobati Marijinu večeru. 

Ugostila je taksisticu Valentinu Dolinac, spremačicu Jadranku Konjušić, magistra šumarstva Juraja Tomljanovića te influencera i glazbenika Ivana Bašića. Gostima se ništa pretjerano nije dojmilo - Ivan je bio oduševljen svime, a svi ostali kritizirali su baš sve, posebno činjenicu da nijedno jelo nije bilo dovoljno začinjeno. Maria je za svoju večeru dobila 29 bodova. 

- Nije mi jasno da ga Marija ga i samo njega je gledala, a ovima se nije niti malo obraćala! Kao da ih nije bilo - komentirali su gledatelji Marijin odnos prema gostima u emisiji jer je cijelu večeru pričala s Ivanom, kojeg zna otprije. 

NIKAKO MU NIJE PASALO Ivan je ispljunuo predjelo iz usta: 'Od tih šljiva mi se diglo i ovo malo kose što imam!'

- Znam Ivana otprije i bilo mi je jako drago kada je ušao u kombi. Dosta dobro ga poznajem tako da baš mi je drago da ću imati prilike vidjeti kako on kuha jer smo dosta slični karakterno i ne bih rekla da mu je kuhanje jača strana - ispričala je Maria početkom tjedna.

Nakon večere, uslijedila je lavina komentara oko ponašanja Marije i Ivana na večeri. Pisali su da ih je bilo sram gledati, da tema uopće nije bilo kuhanje, a spominjao se i način na koji je Maria rezala luk. 

- Mogla sam prestati gledati čim sam vidjela kako reže luk - isticali su. 

Ivan je hvalio jela svoje prijateljice, što je drugima bilo neprimjereno jer su shvatili da ne jedu tako odlična jela kao što je on govorio. U jednom trenutku su odlučili prestati šutjeti o tome, a na njihove komentare nasmijala se i sama domaćica. 

- A ovakvu večeru bi napravilo svako dijete starije od 10 godina - složili su se gledatelji. 

POGLEDAJTE SPOJ NA SLIJEPO: ODMAH GA ODBILA JER NE VIDI SVRHU

Idi na 24sata

Komentari 80

  • MR5 25.02.2023.

    Koji iskompleksirani lik ovaj Ivan, a tvrdi suprotno... Jadničak jadni...

  • Space Burek 24.02.2023.

    I kao on je influencer haha pa tko njega prati... ne želim ni pomisliti od čega zapravo živi

  • pčelica 1 24.02.2023.

    Ova Maria je prava fufa, kakva usta samo ima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare