To je to što me zanima!

Glenn Close će glumiti Susan Boyle u filmu o njezinu životu

Holivudska glumica ovaj tjedan pristala je glumiti glavnu ulogu u filmu o škotskoj pjevačkoj senzaciji. Mnogi misle kako će ova uloga biti najveća u Glenninoj karijeri
Vidi originalni članak

Iako ima pet nominacija za Oscara, tri Emmyja, i dva Zlatna globusa, Glenn Close (63) nije bila prvi Susanin izbor da utjelovi njen lik u filmu. Škotska pjevačica htjela je da ju glumi njena sunarodnjakinja Elaine C Smith, ali želje producenata ipak su prevagnule pa je Close dobila, mnogi misle, svoju najveću ulogu dosad. 

- Film sad može krenuti u produkciju, jedino se čekala odluka o glavnoj glumici - rekao je izvor blizak filmu za britanski The Sun. 

Susan Boyle (49) postigla je nevjerojatnu slavu preko noći zahvaljujući showu 'Britain's Got Talent'. Nakon što je ona osvojila svijet, odustalo se od snimanja filma o Paulu Pottsu, pjevaču koji se proslavio u istom showu, ali ne u tolikim razmjerima. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_79721 20.02.2011.

    Ok. Ne kužim baš taj odabir. Po čemu Glenn Close uopće liči na Susan? Susan je debela ali ne može se reči da je ružna. Glenn je vitka i čovjek se prestraši kad vidi kako izgleda. Uz to, Glenn je uistinu prestara da bi glumila Susan.

  • xxnikaxx 19.02.2011.

    nikad mi nije bilo jasno šta svi vide u toj susan ,žena niš posebno nepjeva, sva je neak nahero XD sam zavija nit se šta razumije al glavno da je onaa najbolja. mislim ko je tu lud. i uz sve to još i film ženska bu imala. to stvarno prelazi granice normale. danas svako može postat "slavan" !

  • user_49141 19.02.2011.

    Glenn Colose j eizvrsna glumica, ali nije li malo prestara da glumi Susan?

Komentiraj...
Vidi sve komentare