To je to što me zanima!

Gluma nakon plivanja? Phelps bi mogao postati novi Tarzan

Phelps je glavni kandidat za glavnu ulogu u novoj verziji Tarzana koju će režirati David Yates. Sunday Times tvrdi da je već otpočeo pregovore s Warner Brosom
Vidi originalni članak

Najtrofejniji olimpijac svih vremena, američki plivač Michael Phelps (27), mogao bi slijediti primjer svoga velikog prethodnika Johnnyja Weissmullera koji je osim po medaljama, postao slavan i po filmskoj ulozi Tarzana.

Upravo je Phelps, naime, glavni kandidat za glavnu ulogu u novoj verziji Tarzana koju će režirati David Yates. Sunday Times tvrdi da je vlasnik 22 olimpijske medalje već otpočeo pregovore s Warner Brosom, ali poznati filmski studio zasad ne želi potvrditi tu informaciju.

Podsjetimo, Johnny Weissmuller je tijekom dvadesetih godina prošlog stoljeća osvojio pet zlatnih olimpijskih medalja u plivanju i jednu broncu u vaterpolu, a nakon sportske karijere se prebacio u glumačku i snimio cijeli serijal filmova o Tarzanu.

Phelps je zasad potpisao ugovor o nastupu u reality-emisiji ''The Haney Project'' u kojoj će pokušati naučiti bolje igrati golf.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • mila 19 16.08.2012.

    sa ovakovom facom prije bi mu čita stajala...:)

  • lolita 29 16.08.2012.

    Preružan je za Tarzana!!!! Tarzan je totalna faca a ovaj je klempava rugoba!! Ja ga ne bum gledala. Moš misliti reality on uči igrati BOLJE golf!!! Bože sačuvaj nas od ovih američkih gluposti

  • FrancescaKasser 15.08.2012.

    bas bi mu pristajala uloga :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare