To je to što me zanima!

Glumac Filip Vidović oglasio se nakon ozljede noge u showu: 'Nadamo se da nije pukla...'

Ova ozljeda ga je spriječila u daljnjim plesnim treninzima, a iako još uvijek ne zna točno u kakvom je stanju njegova noga, nada se da će kroz par dana znati više
Vidi originalni članak

Glumac Filip Vidović (31) javio se nakon jučerašnje ozljede u showu 'Ples sa zvijezdama' i zahvalio se na porukama podrške te se nada da će se ubrzo vratiti na plesni podij.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Hvala svima što brinete. Ova ozljedica je malo spriječila daljnji plesni trening. Ne znamo točno još što je, nadam se da ćemo kroz par dana znati više - oglasio se videu.

- Nadamo se da je samo neko uganuće i da će se eliminirati mogućnost napuknuća, tako da ćemo kroz par dana znati više. Hvala svima - poručio je.

OZLJEDA U 'PLESU' Filip Vidović dobio gips, njegov ostanak u showu je upitan

Podsjećamo, Filip je tijekom plesa u showu ozlijedio nogu. Voditelji Maja Šuput Tatarinov i Igor Mešin o nezgodi su obavijestili publiku nešto kasnije, a Filipa su u međuvremenu pregledali liječnici u Klinici za traumatologiju KBC-a Sestre milosrdnice u Zagrebu. U zadnjim minutama showa vratio se s gipsom na nozi. Njegovo daljnje natjecanje u showu je upitno. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Cherylin 12.04.2022.

    Pa to na slici ni lijeva noga ..koja noga Filip?

  • no sleep 11.04.2022.

    Ja mislio kifla a ono stopalo

  • CobaltTheSharp 11.04.2022.

    Bože me sačuvaj!!! Buraz, mogo si to sa mobitelom ili bar oni starim fotoaparatom na filmove slikat kad si već odlučio... I na prvu me šokiralo kao da je stavio sliku pranglije, isa ti!! Tako izgleda... Kru te nedo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare