To je to što me zanima!

Glumac iz Igre prijestolja uhićen i optužen za seksualni prijestup nad maloljetnom osobom

Nakon što je platio jamčevinu u iznosu od 35 tisuća kuna, pušten je na slobodu istog dana kada je i uhićen. Opovrgnuo je sve optužbe i nazvao ih je 'užasnima i potpuno neistinitima'
Vidi originalni članak

Glumac Joseph Gatt (50) uhićen je početkom travnja zbog neprikladne seksualne komunikacije putem interneta s maloljetnom osobom nakon što je policija pretresla njegovu kuću u Los Angelesu. Policija je pozvala sve koji imaju dodatne informacije o ovom slučaju da ih kontaktiraju, prenosi Daily Mail

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je platio jamčevinu u iznosu od 35 tisuća kuna, pušten je na slobodu istog dana kada je i uhićen. Glumac se kasnije oglasio o uhićenju na svojim profilima na društvenim mrežama i opovrgnuo sve optužbe. Nazvao ih je 'užasnima i potpuno neistinitima'.

- Želio bih se osvrnuti na potpuno strašne i neistinite optužbe na svoj račun. Sve je potpuno krivo. Surađujem s policijom kako bih sve razjasnio. Veselim se tome da očistim svoje ime - napisao je glumac.

OTKRILA JE MUČNE DETALJE Plesačica tuži Snoop Dogga za seksualno zlostavljanje: Prisilio me na oralni seks i ponižavao

- Hvala svim mojim prijateljima i svima koji me podržavaju, a koji znaju da je to neistina i razumiju da iz pravnih razloga ne mogu na društvenim mrežama dodatno komentirati ovaj slučaj - dodao je. Gatt je poznat po ulozi u seriji 'Igra prijestolja', u kojoj je glumio lik Thenna Warga, a nedavno se pojavio i u seriji 'NCIS: New Orleans', te ima ulogu i u nadolazećem DC filmu 'Crni Adam'.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • real komentator 14.04.2022.

    Hollywoodska klasika.

  • Smrt globalistima 14.04.2022.

    A cura je možda lagala da je 18?

Komentiraj...
Vidi sve komentare