To je to što me zanima!

Damir iz serije 'Lud, zbunjen, normalan' ozlijedio se u nesreći

IMAO PROMETNU NESREĆU Drugi automobil zabio se u mene odozada, rekao je Moamer, koji glumi Damira u seriji 'Lud, zbunjen, normalan'
Vidi originalni članak

Glumac Moamer Kasumović (37), zvijezda serije 'Lud, zbunjen, normalan' u kojoj glumi Damira, imao je prometnu nesreću. Na društvenim mrežama zabrinuo je obožavatelje kad je objavio fotografiju sa sestrom Lejlom. Na fotografiji ima ovratnik, a pratitelji su ga odmah upitali kako se ozlijedio.

- Drugi automobil zabio se u mene odozada - odgovorio mu je Moamer. 

Kasumović se trenutačno nalazi u Mojkovcu, gradu na sjeveru Crne Gore. On je, inače, rodom iz Bijelog Polja. 

Moamer je zvijezda serije 'Lud, zbunjen, normalan', zajedno sa Senadom Bašićem (57), koji glumi Faruka, i Mustafom Nadarevićem (76), koji je utjelovio Izeta. Serija se emitira od 2007.

- Imao sam tremu kad sam došao na audiciju zbog poštovanja i brige jesam li dorastao biti zajedno u kadru s ‘dedom i tatom’ - rekao je Moamer prije pet godina. Ispričao je jednog prilikom kako s Izetom i Farukom nikada ne bi mogao živjeti u istom stanu, ali i da se obožavatelji oduševe kada ih vide skupa na ulicama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 18.09.2019.

    Brz oporavak "Damire sine". Seriju LZN uvik rado gledam iako su reprize.

  • Busi 18.09.2019.

    općenito dobra serija, ali kada je Dino otišao iz serije, počeli su propadati, a kada je Čombe otišao iz serije onda su potpuno propali. mogu snimati još dvjesto epizoda neće moći nadmašiti one starije epizode.

  • vedii888 18.09.2019.

    Kad god vidim tu seriju na televiziji prebacim na neki drugi kanal.

Komentiraj...
Vidi sve komentare