To je to što me zanima!

Glumac je napokon popustio: Daniel Craig još jednom Bond

Čuli smo do sada kako bi i Tom Hiddleston ili Tom Hardy mogli zauzeti mjesto najtajnijeg agenta 007, no ispostavlja se da je sve to bila samo glasina
Vidi originalni članak

Nagađalo se, pretpostavljalo, razmišljalo hoće li ili neće, da bi sam glumac u talk showu potvrdio kako će još jednom nastupiti kao Bond, u 25. filmu iz franšize.

Čuli smo do sada kako bi i Tom Hiddleston ili Tom Hardy mogli zauzeti mjesto najtajnijeg agenta, no ispostavlja se da je sve to bila samo glasina.

Craig je svoj nastup potvrdio voditelju Stephenu Colbertu u emisiji 'The Late Show'. Na pitanje hoće li još jednom nastupiti kao Bond, Craig je odgovorio potvrdno te je malo i pojasnio što dalje.

- Uvijek sam to želio, samo sam htio mali odmor - rekao je glumac.

Pogledajte video

Uz njegovu potvrdu, stiglo je i službeno priopćenje od studija MGM.

- Daniel Craig će se vratiti kao 007 u 25. Bondu. Glumac je potvrdio da će nastupiti peti put u ulozi Jamesa Bonda tijekom svojeg nastupa kod Stephena Colberta. Film će u američka kina doći 8. studenog 2019. godine, a nešto ranije će imati premijeru u Velikoj Britaniji i ostatku svijeta - rečeno je u izvješću.

Premda je glumac potvrdio kako nastupa u tom filmu, ništa nije rekao o narednim Bondovima, a klonio se i izjava o novcu, koji je navodno mogao biti odlučujući faktor.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Dennyy 23.08.2017.

    Jedini Bond koji mu valja je Skyfall.. ovo ostalo je sradnja žalost.. trebala je promjena glumca da se oživi ta franšiza, ali produkcijska kuća je preretardirana da to vidi.. zadnja 2 su bila totalni neuspjeh i to im nije bilo dovoljno.. Tom Hardy bi bio odličan odabir za tu ulogu, odradio bi 3x bolji posao o Craig-a koji mi previše drveno glumi u toj ulozi i totalno je atipatičan

  • Tigar 74 18.08.2017.

    Craig nije loš, premda za takvu ulogu możda po malo bezličan. Moj favorit je ipak veliki Sean Connery. I stasom i glasom, na poseban način utjelovio lik vječnog Jamesa...James Bonda.

  • M.BOCWANNA 17.08.2017.

    Licemjer🦂

Komentiraj...
Vidi sve komentare