To je to što me zanima!

Glumac Michael B. Jordan bio u prometnoj, smrskao svoj Ferrari

Strani mediji prenose kako se nesreća dogodila u subotu oko 23 sata, a glumac se Ferrarijem zabio u parkiranu Kiju. Nije poznato je li vozač bio u vozilu za vrijeme nesreće
Vidi originalni članak

Američki glumac Michael B. Jordan (36) imao je prometnu nesreću. Zabio se svojim Ferrarijem u parkirani automobil u Hollywoodu, piše Page Six. 

TATI SE NIJE SVIDIO PRIZOR Voditelja iznenadila fotka kćeri i njenog slavnog dečka glumca u klinču: 'Ne mogu ovo ni gledati'

Nesreća se dogodila u subotu u 23 sata

Strani mediji prenose kako se nesreća dogodila u subotu oko 23 sata, a događaj je potvrdio i glasnogovornik tamošnje policije.

Glumac se Ferrarijem zabio u parkiranu Kiju, a potvrđeno je da nije bio pod nikakvim utjecajem alkohola te da nitko nije uhićen.

SLOMILA JE SRCE OBOŽAVATELJICAMA Bivša ljubavnica Michaela B. Jordana otkrila: 'Nije dobar u krevetu. Žao mi je, dušo!'

Navodno su se vozači međusobno dogovorili i nije podignuta optužnica.

Jedan dio auta pronađen nekoliko metara dalje

Oba automobila su oštećena. Na fotografijama se vidi kako je glumčev Ferrari ostao bez desnog blatobrana, a jedna od guma, koja ima zlatne felge, navodno je pronađena nekoliko metara iza automobila.

Kod Kije udubljena je lijeva strana, a komadi metala vise nakon udarca. Nije poznato je li vozač bio u vozilu za vrijeme nesreće.

Glumac nije dao nikakve izjave.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • simonairena 04.12.2023.

    bio u prometnoj, kao da je u kupovini bio…🙈🙄tko je srocio ovaj naslov nepismen bio

Komentiraj...
Vidi sve komentare