To je to što me zanima!

Glumac Michael Caine priznao da je pio bocu votke dnevno

Glumac Michael Caine (82) otkrio je kako se u mladosti borio s alkoholizmom, a upravo je supruga Shakira bila ta koja mu je pomogla da se napokon riješi poroka
Vidi originalni članak

Dvostruki oskarovac Sir Michael Caine priznao je kako je znao popiti bocu votke dnevno, a od poroka se uspio spasiti zahvaljujući supruzi Shakiri (68).

- U mladosti nisam vodio računa o sebi. Pio sam litru votke na dan i pušio po nekoliko kutija cigareta - rekao je glumac i naglasio kako je takvom načinu života kumovao stres.

 - Nisam bio nesretan, više me uništio stres. ‘Hoću li prihvatiti novu ulogu?' ili 'Kako da je odglumim', bila su samo neka od pitanja koja su me iscrpljivala i izazivala stres. Kad sam upoznao Shakiru, ona me je jednostavno smirila - rekao je glumac i dodao kako je supruga njegova desna ruka, osoba s kojim dijeli apsolutno sve te kako bez nje sigurno ne bi bio tamo gdje je sada.

 - Nikad mi nije rekla da moram prestati piti, ali otkako sam je upoznao, poželio sam ostati trijezan”, zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Ivan Mašić 21.01.2016.

    Zato je i napustio Batmana u zadnjem dijelu. Otišao čovjek na odvikavanje :)

  • grindej 20.01.2016.

    zato je i tako dobro glumio....

  • medeki 20.01.2016.

    Lijepo je imati nekoga uz sebe tko iz tebe izvuče ono najbolje. Ono kad poželiš biti najbolji čovjek. Inače Caine je odličan glumac!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare