To je to što me zanima!

Glumac podržao žene žrtve seksualnog zlostavljanja: 'Tko dira naše sestre, dira sve nas'

Podrška glumicama, i ostalim ženama, koje su pokrenule val ispovijesti o silovanjima u cijeloj regiji, ne prestaje stizati. Posljednji je svojom porukom oduševio srpski glumac Petar Benčina
Vidi originalni članak

Tko dirne naše sestre, dirnuo je sve nas. Podrška i ljubav za Ivu i Milenu i ostale djevojke. Nisi sama, napisao je Petar Benčina, hrvatskoj javnosti poznat po ulozi u seriji Pogrešan čovjek, na svom profilu na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na taj način pružio je podršku glumicama koje su izašle u javnost s ispovijestima o silovanjima i seksualnom zlostavljanju koje su doživljavale tijekom školovanja i karijere.

Njegovom porukom oduševila se i Jelena Veljača, koja je podijelila njegovu objavu uz koju je napisala: "Koliko je ovo najdivnije?".

Podsjetimo, sve je potaknuo istup Milene Radulović (25) od prije nekoliko dana.

- Šest godina bila sam u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina i to se nije dogodilo jednom, ponavljalo se - rekla je Milena za srpske medije.

GLUMICA SKUPILA HRABROST Dora Lipovčan: Silovao me, šutjela sam 15 godina. Kada sam progovorila bilo je kasno

Osim nje, za seksualno uznemiravanje i silovanje prijavilo ga je i još nekoliko djevojaka, od kojih su neke i maloljetne.

Miroslava Miku Aleksića (68) pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova u Beogradu optužili su zbog postojanja osnovane sumnje kako je izvršio krivična djela silovanja i nedozvoljene spolne radnje.

Tereti ga se da je od 2008. godine pa sve do danas počinio osam kaznenih djela silovanja i sedam kaznenih djela nedozvoljene spolne radnje na štetu šest oštećenih od kojih je jedna osoba maloljetna.

GLUMICA ISKRENO PRIZNALA Ankica Dobrić progovorila je o neugodnom iskustvu koje je doživjela: 'Naravno, nudio se'

On je rekao kako su optužbe za silovanje i seksualno uznemiravanje netočne te dodao kako ne zna zašto su djevojke to rekle.

Nakon Mileninog istupa napravljena je i Facebook stranica 'Nisam tražila', koja je puna anonimnih svjedočanstava glumica iz regije koje su progovorile o seksualnom zlostavljanju, a o svemu su progovorile i poznate Hrvatice.

Idi na 24sata