To je to što me zanima!

Glumca iz 'Zvjezdanih staza' optužili za silovanje kolegica

Optužile su ga mlade glumice kojima je navodno nudio privatne sate glumačke poduke u svom stanu, nakon čega bi ih pokušao iskoristiti. Chris se izjasnio kao nevin te negira sve optužbe
Vidi originalni članak

Britanski glumac Chris Obi (48) optužen je za silovanje te još čak pet pokušaja silovanja djevojaka u ranim dvadesetima, piše The Sun. Obija su uhitili pri povratku iz Los Angelesa, nakon čega je ispitan, ali i uz jamčevinu pušten na slobodu. 

Glumca su optužile mlade glumice kojima je navodno nudio privatne sate glumačke poduke u svom stanu, nakon čega bi ih pokušao iskoristiti. Chris se izjasnio kao nevin te negira sve optužbe koje mu se stavljaju na teret. 

Iz policije su zasad potvrdili kako se radi o razdoblju od 2012. do 2018. te glumčevoj adresi u četvrti Nothing Hill. 

U Netflixovoj popularnoj seriji 'Star Trek: Discovery' glumio je klingonskog vođu T'Kuvma, a zapažene uloge imao je i u TV serijama 'American Gods' i 'Doctor Who'. U karijeri je glumio s velikim zvijezdama poput Charlize Theron (43) i Scarlett Johansson (34), a u njegovom kratkometražnom filmu mu je glumio Tom Hardy (41) . 

ZVJEZDANE STAZE 'Star Trek: Discovery' hrabro je kročio u posve novo vrijeme

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Veseli odojak 30.07.2019.

    To nije bio on nego njegova šauma....

  • kajzer/soze/80🇷🇸 30.07.2019.

    Ovo baš popularno postalo u Americi...Ako sam dobro razumeo njih 5 ga tužilo,i svaka za silovanje u pokušaju!?Znači pre nekog vremena bilo,sad se udružile tužiti,a hvala Bogu nijednu nije silovao....Šta im je sad namera i krajnji cilj to je već prilično upitno....

  • Stevo_Horvat 30.07.2019.

    Događa se kada uvodiš diversity u Star Trek Universe. Hollywood na aparatima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare