To je to što me zanima!

Glumci '50 nijansi mračnije' ne smiju govoriti javno o seksu

Zvijezda '50 nijansi mračnije' već su u medijima progovorili o snimanju scena sado-mazo seksa, iako su im to zabranili producenti koji žele da je u promociji filma naglasak na romantici
Vidi originalni članak

Šefovi su glumce zamolili da promoviraju film razgovarajući o romantici. Naglasili su kako ne žele da govore o sado-mazo seksu.

Glumica Dakota Johnson (27) nedavno je izjavila da je svijet sado-mazo seksa predivan te da joj se sviđaju pojedina 'pomagala', a Jamie Dornan (34) rekao je da to nije za njega.

Osim toga, problem su bile objave glumice Marcije Gay Harden (57), koja je na društvenim mrežama pisala o igračkama za seks. Poslije se ispričala. 

Dornan, koji je u braku s kantautoricom Ameliom Warner, nedavno je otkrio da se jako zbližio s kolegicom Dakotom Johnson. 

- Prošlo je tri godine otkako zajedno snimamo. Jedan drugog volimo i poštujemo i imamo poseban odnos. Zbog tog mi je sve ovo puno lakše - kazao je glumac koji je 'nervozu' prije snimanja škakljivih scena rješavao sklekovima, dok je Johnson 'trusila' viskije. 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Moria 20.02.2017.

    Ako je ono SM ja sam James Bond. Koji jebeni promašaj.

  • Palac_gore 07.02.2017.

    Lijepi muškarac..

  • Lollipop17 07.02.2017.

    Na njojzi se viđelo da je pijana u svim onim scenama. A i njemu bi bolje bilo da je popio koju, izgleda ko ukoceno magare u svakoj onoj sceni

Komentiraj...
Vidi sve komentare