To je to što me zanima!

Glumci Boris Svrtan i Ivan Jončić zaigrali tenis na parkiralištu

Tenis igraju na parkiralištu bivše 'Bille' pokraj novozagrebačkog rotora, koja je srušena i sad je tamo sve zapušteno i puno otpada. Umjesto mreže razapeli su konopac
Vidi originalni članak

Jončić i ja smo zagriženi tenisači, ali kak' se stalno vrtimo oko 1.000.567. mjesta na ATP ljestvici odlučili smo popraviti ranking, pa smo prionuli treninzima, rekao je mrtav ozbiljan glumac Boris Svrtan. Na pitanje kako je završio meč između njega i kolege Ivana Jončića, rekao je da to nije toliko bitno, koliko je važno da se rekreiraju.

- Inače igramo na terenima u Rudešu, koji su sad zbog epidemioloških mjera zatvoreni, pa smo se preselili na parkiralište. To smo radili i za vrijeme prvog lock-downa u proljeće, kaže Svrtan. 

OPET GLUMI MARŠALA Svrtan: Tita mi nije bilo teško 'skinuti', znam taj naglasak...

Tenis igraju na parkiralištu bivše 'Bille' pokraj novozagrebačkog rotora, koja je srušena i sad je tamo sve zapušteno i puno otpada. Umjesto mreže razapeli su konopac.

- Pa da, kupil sam štrik i umjesto da se objesim, rekao sam - bolje igrat tenis. Zapravo, je šteta da su mjerama zabranili igranje svih sportova jer tenis nema nikakav kontakt među igračima i ne vidim razloga za zabranu. Nisam protiv mjera, situacija je užasna, ali mislim da ovakva rekreacija nikome ne može štetiti, niti se igrači mogu zaraziti jer su dovoljno daleko jedan od drugoga. Šteta je da sad ti baloni s teniskim terenima zjape prazni - zaključio je Svrtan. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare