To je to što me zanima!

Glumica (51) prošetala plažom u seksi bikiniju, a ljudi ne mogu vjerovati koliko joj je godina

Jednom prilikom 51-godišnjakinja je otkrila i što je zaslužno za njezin dobar izgled kojem se svi njeni prijatelji čude: 'Volim spavati. Ponekad kad kažem ljudima koliko spavam, šokiram ih'...
Vidi originalni članak

Američka glumica Heather Graham (51), poznata po snimljenoj komediji 'Austin Powers 2: Špijun koji me hvatao', iz godine u godinu sve više oduševljava svojim izgledom.

Ovih dana seksi plavuša ponovo je uskočila u omiljeni badić i pokazala svoje istrenirano tijelo. Heather je na plažu došla s prijateljicama, a prema osmjehu na fotkama može se reći da se i dobro zabavila. 

Jednom prilikom 51-godišnjakinja otkrila je i što je zaslužno za njezin dobar izgled kojem se svi njeni prijatelji čude. 

- Volim spavati. Ponekad kad kažem ljudima koliko spavam, šokiram ih. Najčešće spavam između devet i 12 sati - rekla je. 

PRIVUKLA POZORNOST Liz Hurley (55) pozirala potpuno gola na sijenu pa demantirala snimanje realityja: 'Gluposti...'

No, nije spavanje jedino što je zaslužno za njezinu dobru formu i vježbanje. 

- Volim raditi jogu i meditirati - istaknula je Heather koja jedan dan u tjednu provede u kući baveći se lončarstvom, kuhajući i čitajući.

Podsjetimo, glumica je prošle godine objavila fotku s misterioznim muškarcem s kojim je i viđena na plaži. Strani mediji nisu uspjeli otkriti o kome se radi, dok ona i dalje vješto skriva sve detalje svog privatnog života.   

Idi na 24sata

Komentari 26

  • nap 18.04.2021.

    izgleda super

  • 18.04.2021.

    Zgodma mi je ta milfica...

  • 18.04.2021.

    ne raditi nista osim brinuti o sebi p itave dane agati svaku kaloriju i sl dajte je a blagajnu u konzumu dvije godine

Komentiraj...
Vidi sve komentare