To je to što me zanima!

Glumica (56) pozirala u bikiniju koji joj je jedva obuzdao obline

Hvatala je posljednje zrake sunca u minijaturnom bijelom bikiniju s klasičnim trokutićima koji su jedva pridržavali njezine bujne grudi. Ovo seksepilno izdanje upotpunila je slamnatim šeširom
Vidi originalni članak

Glumica Elizabeth Hurley (56) i u šestom desetljeću mami poglede gdje god se pojavi. Nikome ne može promaknuti njezino mladoliko lice, ali ni vitka linija. No, glumica je i sama toga svjesna, sudeći po videu kojim je počastila svoje obožavatelje na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sretan vikend - napisala je glumica uz video koji je podijelila na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Hvatala je posljednje zrake sunca u minijaturnom bijelom bikiniju s klasičnim trokutićima koji su jedva pridržavali njezine bujne grudi. Ovo seksepilno izdanje upotpunila je slamnatim šeširom koji ju je ujedno i zaštitio od sunca. Sudeći po komentarima, oduševila je obožavatelje.

GODINU IDU, A NJOJ NIŠTA Hurley na 'izmišljenom odmoru' pokazala seksi figuru u bikiniju

'Božanstvena kao i uvijek', 'Tako seksi', 'Wow', 'Prelijepa', 'Nevjerojatna', 'Božanstvena ženo', 'Veličanstvena', 'Vježba se, vidim', samo su neki od komenatara ispod videa koji je sakupio više od 800 tisuća pregleda.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • sljastrava 15.02.2022.

    Dobra za te godine

  • wooly 15.02.2022.

    Vidil sam je u Brightonu u živo ,ni blizu ko na slikama.Tehnika čuda stvara

  • 1986zg 15.02.2022.

    56 godina daj me nemoj batje, pa kako je moguce da zena od 56 godina ima kozu kao da joj je 30, sta je bila zamrznuta 20 godina?

Komentiraj...
Vidi sve komentare