To je to što me zanima!

Glumica drastično smršavjela pa priznala: Htjela sam ovu kilažu

Zaradila je brojne pohvale na račun ustrajnosti, a za njezinu vitku liniju zaslužan je osobni trener Jono Castano te naravno promjena prehrane. Izgubila je više od 20 kilograma u 2020. godini te promijenila način života
Vidi originalni članak

Glumica Rebel Wilson (40) u 2020. je odlučila promijeniti svoj život i značajno izgubiti na težini, koja joj je oblikovala uloge pa je godinama bila smatrana omiljenom 'holivudskom buckom'. Njezinu transformaciju pratilo je gotovo 10 milijuna pratitelja na Instagramu, a Wilson je u posljednjoj objavi dala do znanja kako je uspjela postići željenu kilažu.

- Postigla sam željenu težinu mjesec dana prije nego li sam se nadala. Iako uopće nije bit u broju na vagi, već u zdravlju, trebala sam neku opipljivu mjeru da si zadam cilj i to je bilo 75 kilograma, koliko sad vaga pokazuje - objavila je zadovoljna Rebel. 

Zaradila je brojne pohvale na račun ustrajnosti, a za njezinu vitku liniju zaslužan je osobni trener Jono Castano te naravno promjena prehrane. Izgubila je više od 20 kilograma i promijenila način života. 

ZAFRKAVANJE NA TRENINGU Rebel je skinula 20 kila: 'Ljudi ne vole kad trener viče na njih, tajna uspjeha je u smijehu...'

Iako je Wilson u jednom intervjuu govorila o svojevrsnoj pozitivnoj diskriminaciji, kad je ispričala kako je redatelji žele s viškom kilograma te često dobiva uloge upravo zbog svog izgleda, a bilo je i filmskih ponuda da se dodatni popuni, čini se da je zdravlje ipak presudilo, a možda i želja za nekim novim glumačkim izazovima i ulogama.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • crna mačka 30.11.2020.

    Još cca 10.

  • Trump Jong Un 30.11.2020.

    I moja susjeda stalno vježba, i nije debela, sad ima 112 kg

  • ćiribu_ćiriba 30.11.2020.

    još 20 kg i bit će ok

Komentiraj...
Vidi sve komentare