To je to što me zanima!

Glumica: I mene je silovao redatelj Roman Polanski

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Britanska glumica Charlotte Lewis, koja je glumila u jednom redateljevom filmu, tvrdi kako je i ona bila žrtva seksualnog napastovanja R. Polanskog
Vidi originalni članak

Roman Polanski (76) me seksualno zlostavljao na najgori mogući način. Imala sam samo 16 godina. Znao je koliko imam godina, rekla je glumica Charlotte Lewis (44) i nadodala da ju je zlostavljao u stanu u Parizu. Navodno ju je zlostavljao 1982. godine, četiri godine nakon što je pobjegao iz SAD-a zbog straha da će završiti u zatvoru zbog optužbi da je silovao 13-godišnjakinju.
- Zlostavljao je još jedno dijete dok je bježao od pravde. Sudac koji će donositi presudu u njegovom slučaju mora to znati kako bi bio u potpunosti informiran prije no što presudi - kazala je odvjetnica i nadodala da Lewis ne namjerava tužiti redatelja. Charlotte je glumila u jednom redateljevom filmu, a detalje zlostavljanja nije željela otkriti. Redatelj se zbog silovanja 13-godišnje Samanthe Geimer trenutačno nalazi u kućnom pritvoru u Švicarskoj gdje očekuje odluku o izručenju SAD-u. Samanthi je dao da pije šampanjac i drogu pa ju je silovao.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • badro delgado 15.05.2010.

    ma pogledajte zadnju sliku, presretna je kad je dobila karu..!

  • ZumZumZg 15.05.2010.

    on fakat nije pedofil...ne voli nezrele zene..dakle ispod 16 ;)

  • bbaco 15.05.2010.

    i mene isto :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare