To je to što me zanima!

Glumica iz 'Pune kuće' ide u zatvor i mora platiti milijun kn

Lori je dobila dva mjeseca zatvora i mora platiti milijun kuna kazne, dok je njezin suprug dobio pet mjeseci zatvora, a novčana kazna mu je ista kao i njezina. Par je u početku tvrdio da nisu krivi, ali su naposljetku priznali
Vidi originalni članak

Glumica Lori Loughlin (55), poznata po ulozi Rebecce u seriji 'Puna kuća', i njezin suprug, modni dizajner Mossimo Giannulli (56) izgubili su bitku na sudu nakon što su optuženi da su Singerovoj zakladi platili 3,4 milijuna kuna kako bi ona predstavila njihove kćeri kao veslačice i uključila ih u tim na Sveučilištu Južne Kalifornije (USC).

Lori je dobila dva mjeseca zatvora i mora platiti milijun kuna kazne, dok je njezin suprug dobio pet mjeseci zatvora, a novčana kazna mu je 1,7 milijuna kuna. 

Par je u početku tvrdio da nisu krivi i da su davali taj novac u dobrotvorne svrhe, no ovog tjedna na suđenju oboje su priznali krivnju. Da nisu priznali, njihova zatvorska kazna mogla je biti i do 20 godina. 

Oko pedesetak ljudi raskrinkano je da su davali mito, a među njima je i 'kućanica' Felicity Huffman (57). Dosad najtežu kaznu odbio je glumac Douglas Hodge (60) i on mora u zatvor na devet mjeseci. Uz to, mora platiti 5 milijuna kuna kazne. 

POGLEDAJTE NOVI SHOW 'DESERTI OD OKA': 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • piano7 22.05.2020.

    Svasta, ne mogu vjerovat da mora u Kunama platit!!

  • pez bomboni 22.05.2020.

    uh dobar milf ...

  • Rolling Thunder 22.05.2020.

    Kod nas ovakvi u društvu kotiraju kao primjeri kojima treba težiti . Kakve kazne , kakvi bakrači . Trebaš upisati malog u školu ? Zovi čovjeka . Žena treba roditi ? Zovi čovjeka. Trebaš pregled? Zovi čovjeka? Posao ? Zovi čovjeka. Izbjeći kaznu? Zovi čovjeka .

Komentiraj...
Vidi sve komentare