To je to što me zanima!

Zvijezda 'Trećeg kamenčića od Sunca' preminula u 89. godini

Wendelina posljednja uloga bila je u jednoj od epizoda humoristične televizijske serije 'Bivši' gdje je glumila s kolegicom Kristen Johnston koja je glumila Sally u 'Trećem kamenčiću od Sunca'.
Vidi originalni članak

Počivaj u miru. Bila si sjajna mama i opasna dama, riječi su kojim se glumica J.C. Wendel oprostila od svoje majke, glumice Elmarie Wendel, koja je preminula u 89. godini života. Elmarie je bila najpoznatija po ulozi u seriji 'Treći kamenčić od sunca'. Pojavila se u 96 od 136 epizoda, a igrala je ulogu gospođe Dubcek

Pojavljivala se i u serijama 'Seinfeld' i 'General Hospital'. Svoj glas posudila je u animiranom filmu 'Lorax: Zaštitnik šume', a osim što je glumila, bavila se i glazbom. Wendelina posljednja uloga bila je u jednoj od epizoda humoristične televizijske serije 'Bivši' gdje je glumila s kolegicom Kristen Johnston (50) koja je glumila Sally u 'Trećem kamenčiću od Sunca'.

Kolega Happy Doug, odnosno Jim Beaver (67), preko društvenih mreža izrazio je sućut. 

- Laku noć gospođo Dubcek, gdje god se nalazila - napisao je glumac. 

Elmarie je skromno započela svoju karijeru. Rodila se u Iowi, a potom je počela putovati raznim državama s roditeljima glazbenicima. I nju je zahvatilo 'glazbeno ludilo' pa je nastupala na Broadwayu u New Yorku, ali i izvan njega. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • pinjokin_1 23.07.2018.

    sad je 2 metra ispod treceg kamencica

  • 23.07.2018.

    počivala u miru ta serija mi je bila dobra

  • Power_charger 23.07.2018.

    Obožavao sam ovu seriju kao i njenu ulogu! Pokoj joj duši!

Komentiraj...
Vidi sve komentare