To je to što me zanima!

Glumica je paradirala u srebrnoj majici na dodjeli: Vidjele su joj se grudi, a obrijala je i glavu

Pakistanski dizajner Misha Japanwala izradio je srebrnu majicu s njezinim uzorkom grudi i trbuha. Glumica ju je ukomponirala s dugim crnim hlačama, a u rukama je držala sako
Vidi originalni članak

Prostorije United Palacea u New Yorku okupile su u nedjelju neke od najboljih svjetskih televizijskih i kazališnih glumaca na 76. dodjeli nagrade Tony.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glamura, kiča i zanimljivih odjevnih kombinacija nije nedostajalo. Kenijsko-meksička glumica Lupita Nyong'o (40) posebno se istakla u mnoštvu.

Pakistanski dizajner Misha Japanwala izradio je srebrnu majicu s njezinim uzorkom grudi i trbuha. Glumica ju je ukomponirala s dugim crnim hlačama, a u rukama je držala sako.

Lupita je iznenadila i frizurom. Naime, obrijala je glavu na kojoj je istaknula tetovažu.

Inače, ovogodišnju nagradu Tony emitirao je CBS, a predstavila ju je komičarka Ariana DeBose. Ona je zaključila prvu punu sezonu za Broadway otkako je pandemija Covida-19 uzrokovala 18 mjeseci zatvaranja.

Od svibnja 2022. do svibnja 2023., s 40 novih produkcija, kazališta Broadwaya privukla su 12,2 milijuna gledatelja i ostvarila prihode od 1,5 milijardi dolara, nedavno je objavila Broadway League, koja predstavlja 41 kazalište.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • VELIKI GMAZ 12.06.2023.

    znači grozno i ne bi više kometirao

  • xOOx 12.06.2023.

    a fakat nije trebala

  • josip204 12.06.2023.

    A šta reći

Komentiraj...
Vidi sve komentare