To je to što me zanima!

Glumica Nađa Perišić udala se za svoju simpatiju iz djetinjstva

Glumica se prije dvije godine rastala od glumca Filipa Nole nakon 16 godina braka. Nakon dvije godine veze u Gradskoj vijećnici u Splitu udala se za bivšeg košarkaša
Vidi originalni članak

Glumica i bivši splitski košarkaš Saša Radovića (47) u vezi su dvije godine. Nađa Perišić (45) i sportaš vjenčali su se 8. lipnja u Gradskoj vijećnici u Splitu. Nađa kaže da su ozakonili vezu jer im je lijepo skupa.

Prije dvije godine rastala se od glumca Filipa Nole (45) nakon 16 godina braka. Navodno je zbog Saše, koji joj je bio simapatija u djetinjstvu, napustila tadašnjeg muža.

- Istina je da se Nađa iselila iz našeg stana. Nažalost, nije riječ o većoj bračnoj svađi, nego o razvodu - izjavio je glumac 2010. godine.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nikita34 20.06.2012.

    Saško,puno sreće vam želim...;)))

  • tajnamoja 19.06.2012.

    Nakon dugog i iscrpnog razmatranja mnogih bračnih života, smatram da su ovo idealne godine za vjenčati se, čak po prvi puta i onda krenuti u ono_ dok nas smrt ne rastavi. Sve ovo od mladosti vodi neslaganjima karaktera, prevarama, nepoštivanjima, razvodima...Nije pravilo, ali čovjek dok ne dođe do nekih zrelih godina, vodi se samo s par nebitnih kriterija za vjenčanje.

  • mila 19 19.06.2012.

    saša je bio na istoj godini faxa kao ja..simpa momak na svom mistu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare