To je to što me zanima!

Glumica Rebel Wilson izgubila 35 kg i oduševila novom linijom

'Uzdizanje Rebel', napisala je u objavi na početku 2022. godine na kojoj je pozirala u sportskom grudnjaku i tajicama ispred bazena pokazujući da nema odmora ni u novoj godini
Vidi originalni članak

Glumica Rebel Wilson (41) izgleda sve bolje i bolje. Drastičnom transformacijom u 2021. godini očarala je obožavatelje diljem svijeta, a na društvenim mrežama sada sve češće objavljuje fotografije svog 'novog tijela'. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uzdizanje Rebel - napisala je u objavi na početku 2022. godine na kojoj je pozirala u sportskom grudnjaku i tajicama ispred bazena pokazujući da s tjelovježbom nastavlja i u novoj godini. 

Podsjetimo, Rebel je u nešto više od godinu dana izgubila 35 kilograma zahvaljujući redovitom vježbanju i promjenama u načinu života. Obožavateljima je nedavno i otkrila na koji, doista jednostavan, način je to postigla. 

- Liječnik mi je rekao da je najbolji način da izgubim neželjenu tjelesnu masnoću jednostavno hodanje, koje čak ne mora biti ni jakog intenziteta ili uzbrdo. Samo hodajte sat vremena dnevno - rekla je glumica gostujući u emisiji 'Time to Walk'.

PROMIJENILA NAČIN ŽIVOTA Rebel Wilson: Moj tim protivio se gubljenju kilograma jer sam zarađivala milijune kao bucka

Njezin cilj bio je postati zdravija i izgubiti neželjene kilograme, ali i riješiti se loših navika koje su bile neizbježne zbog posla koji je radila.

- Duboko u sebi znala sam da nisam najzdravija zbog posla kojim se bavim - izjavila je Rebel te nadodala kako joj je liječnik rekao kako bi time mogla poboljšati i šanse za plodnost.

Inače, glumica pati od sindroma policističkih jajnika, zbog čega joj je začeće teže nego zdravim osobama. Tako da je glumica uzela stvar u svoje ruke i posvetila se sebi kako bi u budućnosti mogla postati i majka.

- Ponekad sam podignula stvari na višu razinu treninzima, ali većinom sam samo hodala sat vremena u danu - nadodala je.

U jednom intervjuu u 2021. godini rekla je i kako nikada nije kasno za novi početak no, u isto vrijeme i priznala da joj je žao što se nije ranije pokrenula. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • picuskin 22.01.2022.

    Bila je grandiozan komad a sada je prosječna štrklja

  • 19.01.2022.

    Hodanje, hodanje, slažem se

  • nap 19.01.2022.

    Dobro izgleda sve se moze Ako se hoce

Komentiraj...
Vidi sve komentare