To je to što me zanima!

Filmovi s Jennifer Lawrence zaradili su čak 8,7 milijardi kn

NAJPROFITABILNIJI Velik utjecaj na uspjeh filma imaju glavni glumci, a osim Lawrence ove godine najuspješniji su bili Pratt, Johansson, Wahlberg i Evans
Vidi originalni članak

Unatoč tome što se ove godine našla usred hakerskog skandala kada su ukradene i objavljene fotografije na kojima je gola, Jennifer Lawrence (24) nastavlja nizati poslovne uspjehe. Časopis Forbes oskarovku je proglasio najprofitabilnijom glumicom u 2014. godini. Filmovi 'Igre gladi: Šojka rugalica' i 'X-Men: Dani buduće prošlosti' u kojima je imala glavne uloge, ukupno su do sad zaradili oko 1,4 milijarde dolara što je oko 8,7 milijardi kuna.

Idući na popisu je Chris Pratt (35), zvijezda filma 'Čuvari galaksije' koji je ukupno ove godine zaradio 7,5 milijardi kuna.

Zahvaljujući hitovima 'Kapetan Amerika: Ratnik zime' i 'Lucy' Scarlett Johansson (30) treća je na listi. Scarlett je glumila i u malo manje uspješnom filmu 'Pod kožom'. Ukupna zarada ta tri filma je oko 7,4 milijarde kuna.

Samo jedan film, novi nastavak 'Transformera', Marka Wahlberga (43) smjestio je na četvrto mjesto Forbesove ljestvice. Koliko publika obožava serijal 'Transformera' dokazuje zarada od 6,2 milijarde kuna ove godine.

Peti na popisu je Chris Evans (33), zvijezda filmova 'Kapetan Amerika' i 'Snowpiercer' koji su zajedno zaradili oko 4,9 milijardi kuna.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • panda15 28.12.2014.

    totalno mi je antipaticna i ne smatram je pretjerano dobrom glumicom.

  • Angela Rita 27.12.2014.

    Lawrence je fenomenalna glumica! Duuuugo nije bilo takvog osvjezenja na filmu.

  • jebalicaica 27.12.2014.

    A gdje je uspjeh Bena Afflecka sa Gone girl, Jake Gyllenhaala u Enemy-u i Nightcrawleru, Matthew Mcconaugheyja u Interstellar-u, Brad Pitta u Fury-ju, Shailene Woodley u The fault in our stars?!... Tužno da filmovi poput Igri gladi i njemu sličnih zasjene prava filmska postignuća.

Komentiraj...
Vidi sve komentare