To je to što me zanima!

Glumica umrla u 77. godini od komplikacija izazvanih koronom

Karijeru je započela kao kazališna glumica, a nazivali su je 'kazališnom kraljicom New Orleansa'. Kasnije je Sutton ostvarila zapažene uloge u nizu poznatih filmova i TV serija
Vidi originalni članak

Glumica Carol Sutton preminula je u 77. godini od komplikacija izazvanih korona virusom, prenijeli su brojni američki mediji. 

Uloge je imala u brojnim poznatim filmovima kao što su 'Čelične magnolije', Monster's Ball, 'Ray', a glumila je i u televizijskoj seriji 'Treme'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Karijeru je započela kao kazališna glumica, a nazivali su je 'kazališnom kraljicom New Orleansa'. Od Sutton se opraštaju i na društvenim mrežama.

- Svijet će je pamtiti po ulogama u filmovima i na televiziji, bilo da je riječ o seriji 'Treme', 'Pandžama', 'Pobjeglom žiriju' ili 'Queen Sugar', no mi ćemo uvijek pamtiti njezinu scensku prisutnost, bogato portretirane likove i veliko srce, koje je dijelila sa svim svojim kolegama i onima koji su je poznavali. Neka počiva u miru - napisala je gradonačelnica New Orleansa, LaToya Cantrell.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • djakan_93 17.12.2020.

    Al ga znaju suknit , svi umiru od korone vise nema druge bolest najko moja mila di ode ovo sve ,mogu manipulirati narodom samo neznam do kada ,svemu dode kraj

  • 14.12.2020.

    zaboravili ste iskljucit komentare. Idemo dalje, od starosti se i dalje ne umire u 2020

Komentiraj...
Vidi sve komentare