To je to što me zanima!

Glumica za odrasle hoće vlast, svi će polagati ispit u krevetu

Prije dvije godine željela se boriti na predsjedničkim izborima i obećala je da će u školama uvesti ispit iz seksa, a da će seksualno uznemiravanje biti kažnjeno smrtnom kaznom
Vidi originalni članak

Ruska glumica Elena Berkova (34), poznata po filmovima za odrasle, kandidirala se za guvernerku na sjeveru Rusije u Murmanskoj oblasti. Kampanju je započela pitanjem koje je postavila pratiteljima na Instagramu, koji će potencijalno biti njezini budući glasači. 

- S kojim problemima se suočavate u vašem gradu? Kako stoje stvari s bolnicama, školama, jaslicama, stanovima? Želim saznati što više o svakodnevnom životu u Murmansku. Ja sam s tobom - napisala je Elena. U razgovoru na lokalnom ruskom radiju Elena je obećala objaviti politički program čim finaliziram odluku. 

Elena je već najavljivala političku karijeru 2009. kada se htjela kandidirati na jugu zemlje u Sočiju. Tada je snimila i videospot za kampanju. 

Prije dvije godine željela se boriti na predsjedničkim izborima i obećala je da će u školama uvesti ispit iz seksa, a da će seksualno uznemiravanje biti kažnjeno smrtnom kaznom. Ipak, tada je imala 32 godine, a ruski zakoni nalažu da predsjednički kandidat ne može imati manje od 35 pa joj je ideja propala. 

Inače, Elena često ima zdravstvene komplikacije zbog učestalih dijeta, pretrpanog poslovnog rasporeda i iscrpljenosti.

NAJDRAŽE IM JE ONO ŠTO NE SMIJU: Ova dva horoskopska znaka će se najčešće upustiti u zabranjene veze

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 21.03.2019.

    Treba što više lijepih žena da se uključi u politiku.. onda neće ni političari spavati u parlamentu ili izostajati sa sjednice.. svi će imati otvorene i velike oči kao šalice za kavu.. osim toga žene su odlučnije od muškaraca, a to u politici i treba.. podrška svim budućim i sadašnjim ženama političarkama..

  • 21.03.2019.

    šta dalje od politike ljepoto

  • mat mat 21.03.2019.

    Oskudno odjevena zena seksualno uznemirava muskarce

Komentiraj...
Vidi sve komentare