To je to što me zanima!

Glumice su ponovile poljubac iz kultnog filma 'Okrutne namjere'

Ipak, ovaj put su poštivale mjere opreza zbog pandemije korona virusa pa je Selma kolegicu 'počastila' pusom preko zaštitne maske. Njihov poljubac osvojio je nagradu MTV Movie za najbolji filmski poljubac
Vidi originalni članak

Prošla je 21 godina od kultnog filma 'Okrutne namjere', u kojem su glumile Reese Witherspoon (44), Selma Blair (48) i Sarah Michelle Gellar (43). Scena koja je svakako obilježila film je legendarni poljubac između Blair i Gellar. 

Dame su sada ponovile poljubac, čime se Sarah Michelle pohvalila na društvenim mrežama. Ipak, ovaj put su poštivale mjere opreza zbog pandemije korona virusa pa je Selma kolegicu 'počastila' pusom preko zaštitne maske.

Inače, njihov poljubac osvojio je nagradu MTV Movie za najbolji filmski poljubac. Djevojke su se upoznale na snimanju filma, a druže se i danas. 

OPET SKUPA Ponovno okupljanje fatalnih žena iz filma 'Okrutne namjere'

U filmu je Selma utjelovila naivnu Cecile Caldwell koju Kathryn Merteuil, odnosno Michelle Gellar, iskorištava da se osveti polubratu Sebastianu Valmontu

Njega je zaigrao bivši suprug Reese Witherspoon, Ryan Phillippe (45). Golupčići su se na setu upoznali i zaljubili.

Scenarij filma temelji se na romanu 'Les Liaisons dangereuses' Choderlosa de Laclosa, a govori o okrutnom mladiću koji zavodi djevice da bi se na kraju u jednu i zaljubio.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare