To je to što me zanima!

Glumicu napali zbog botoksa, a ona im odbrusila: Sram vas bilo

Na Facebooku je napisala da prima redovite injekcije botoksa, ali ne zbog izgleda nego zbog migrene. Klinika Mayo ističe da je američka Uprava za hranu i lijekove odobrila botoks kao lijek za kronične migrene...
Vidi originalni članak

Glumica Ashley Judd (51) nedavno je iznenadila javnost kad je kandidatkinja demokrata za američku predsjednicu Elizabeth Warren (70) objavila snimku s njom. Ashleyno lice je drukčije nego inače, odnosno natečeno je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ono što je govorila palo je u drugi plan jer su svi vidjeli samo njezino lice. 

- Koliko operacija si napravila? Čuo sam za plastične operacije, no one kojima izgledate kao napuhana guma su novost za mene - ismijavali su je na društvenim mrežama. I Ashley je čitala te komentare, a kad joj je 'prekipjelo' reagirala je na njih. 

Na Facebooku je napisala da prima redovite injekcije botoksa, ali ne zbog izgleda nego zbog migrene. Klinika Mayo ističe da je američka Uprava za hranu i lijekove odobrila botoks kao lijek za kronične migrene.

- Jesam li išla na botoks? To je standardni tretman bolesti koju imam. Moje osiguranje plaća 31 injekciju svakih 12 tjedana. Neki prijatelji predložili su da ne objavljujem ovu medicinsku činjenicu jer se može upotrijebiti protiv mene, ali mislim da trebam biti iskrena. Sram treba biti one koji izvrću moje riječi - rekla je Ashley. 

Dodala je da je posljednja migrena koju je doživjela trajala 4,5 mjeseca te da se zbog nje udebljala.

- Ono što znam je da su me mizoginisti na Twitteru ubijali uspoređujući novu mene s onom idealiziranom prije debljanja. Moje konvencionalno mršavo, atletsko, lijepo tijelo i mršavije lice samo su jedna strana istog patrijarhalnog novčića - kaže glumica, koja potiče žene da se zauzmu za sebe. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 37

  • zadar41 04.08.2021.

    moj p djed je rekao .niko se nemože unakaziti kao sto može da uradi žena samoj sebi....

  • serpentine 16.02.2020.

    Ljudi naucite citat pa komentirajte..ne samo gledat lijepe slikice

  • retita🦋 15.02.2020.

    Izgleda da je dostojanstveno starenje pojam iz knjiga.Tužno,jer ono sam što jesam.Ono što je život napravio od mene.Ponosna na svaku boru,bila smijalica ili plakalica.Žao mi onih koji u tome ne uživaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare