To je to što me zanima!

Glumile su sestre u popularnoj seriji 'Puna kuća', ali ne slažu se tako dobro u pravom životu

Bure, koja je inače pobožna kršćanka, našla se na meti kritika zbog intervjua koji je objavljen ranije ovoga mjeseca. Naime, glumica je rekla da se želi fokusirati na projekte koji prikazuju tradicionalni brak
Vidi originalni članak

Zvijezda serije ‘Puna kuća‘ Candace Cameron Bure (46) prestala je pratiti kolegicu Jodie Sweetin (40) na Instagramu nakon što je Sweetin branila plesačicu i glumicu JoJo Siwu (19) od Bureinih komentara o tradicionalnom braku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bure i Sweetin proslavile su se glumeći sestre D.J. i Stephanie Tanner u hit seriji iz 80-ih ‘Puna kuća', a prije nekoliko godina reprizirale su svoje uloge u svojevrsnom Netflixovom nastavku 'Punija kuća'. Glumice su ostale u dobrim odnosima - sve do sada. 

Bure, koja je inače pobožna kršćanka, našla se na meti kritika zbog intervjua koji je objavljen ranije ovoga mjeseca. Glumica je rekla da se želi fokusirati na projekte koji prikazuju tradicionalni brak.

Pjevačica, glumica i plesačica, JoJo Siwa zatim je na svom Instagramu podijelila naslov članka ‘Plan Candace Cameron Bure za novi kabelski kanal: Bez homoseksualaca‘.

- Ne mogu vjerovati nakon svega što se dogodilo prije samo nekoliko mjeseci, da ona ne samo da bi napravila film s namjerom da isključi LGBTQIA+, nego bi onda i govorila o tome u tisku. Ovo je nepristojno i vrijeđa cijelu jednu zajednicu ljudi - napisala je Siwa u objavi. 

Sweetin joj je u komentarim ispod objave napisala 'Znaš da te volim‘ i dodala dva emotikona srca. Uskoro se i u Bure oglasila te je rekla da su je mediji krivo predstavili. 

ŠOKANTNA OBJAVA Joey iz 'Pune kuće': Ovo je moja fotka kad me uništio alkohol. Volio sam cugu, ali ona mene ne

- Imam jednostavnu poruku: Svejedno te volim. Svima koji ovo čitaju, bilo koje rase, vjere, seksualnosti ili političke stranke, uključujući one koji su me pokušali maltretirati vrijeđanjem, volim vas - poručila je glumica. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ChandlerBing4 29.11.2022.

    To je valjda nesto novo jer inace su se odlicno slagale

  • Demetra 💙 29.11.2022.

    Nemreš vjerovat! Zapravo možeš.....Ženska hoće napraviti film/seriju u kojem nema LGTBQ+ i pribiju ju na križ! Kako se samo usuđuje!? Ne znam za ostale, ali meni je više pun kufer da u svakoj, ali ama baš u svakoj američkoj seriji postoje barem dva gay para u braku, par njih pojedinačno, pet-šest odvjetnika/kirurga crnaca i barem su pola od njih Židovi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare